Vivacom пренесе киното в телефона. 30 000 заглавия

Телевизионната и видео услуга EON вече има нов интерфейс

Vivacom пренесе киното в телефона. 30 000 заглавия | StandartNews.com

Vivacom пренесе киното в телефона. Обновената видеотека на уникалната платформа EON вече има 30 000 заглавия и непрекъснато се обновява и попълва.

Телевизионната и видео услуга EON вече има нов интерфейс и нови функции, обяви главният изпълнителен директор на Vivacom Николай Андреев, представяйки версия 2.0.

Видеотеката на EON вече включва колекция български филми и български подкасти. При старта си през април 2021 г. EON имаше 10 хил. заглавия.

Голямото нововъведение е екипът от редактори, които подбират специално съдържание, свързано с големи празници или бележити личности. Така за Свети Валентин потребителите на EON ще получат утре колекция романтични филми, от които да си изберат какво да гледат с половинките си. Освен това с помощта на изкуствен интелект всеки ще може да персонализира съдържанието според вкусовете си и така бързо и лесно да намира каквото пожелае.

От компанията обявиха, че са заложили на по-интуитивен интерфейс и по-голямо подобрение в услугата, което се дължи и на изкуствения интелект.

Следвайки примера на големите подкаст платформи, компанията е включила и опция за сваляне на съдържание, което може да бъде гледано офлайн.

“Общо 96% от съдържанието в EON може да бъде свалено”, обясни директорът „Продукти и услуги“ във Vivacom Любомир Малоселски.  Добавена е и функция за пропускане на интрото и автоматично пускане на следващия епизод.

Новите функции вече са активни за потребителите.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай