Важна промяна в една от най-големите ни банки. Засяга стотици хиляди българи

ОББ пусна специално съобщение до клиентите си

Важна промяна в една от най-големите ни банки. Засяга стотици хиляди българи | StandartNews.com

Една от най-големите банки у нас - ОББ изпрати ново съобщение до потребителите си, свързано със сливането й КВС Банк България.

Информацията е пратена както до мейл адресите на клиентите, така е и поместена в официалния сайт на финансовата институция.

Ето какво предстои, според мейлите:

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви уведомим, че на 21-22 октомври предстои обновяване на системите ни, във връзка с интеграцията на ОББ и доскорошната КВС Банк България.

•    Ако използвате дигитални канали, в няколко стъпки ще получите достъп до ново мобилно и онлайн банкиране - ОББ Мобайл и ОББ Онлайн. Не е необходимо предварително да сваляте ОББ Мобайл.

•    Ще разполагате с нов IBAN номер, но досегашният Ви остава валиден до 31 март 2025г. 

•    Условията по продуктите и услугите Ви са според действащите Тарифа и Общи условия на ОББ

Подробности ще откриете на специално създадена за целта страница – тя е достъпна от банер на секция „ОББ и КБС Банк“ на корпоративния сайт на ОББ.

For English version of the information, please follow the instructions for reaching out the page with details, and select EN in the top right corner.

Промяната не изисква да въвеждате лични и клиентски данни, както и данни на картите си или онлайн/мобилното банкиране/дигитален портфейл, или други данни, за да продължите да ползвате услугите ни. В случай, че получите съобщение, приканващо Ви да въвеждате данни, незабавно го изтрийте и не достъпвайте/кликвайте върху линковете.

С уважение,

Екип на ОББ 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай