Васил Чачев е новият директор „Управление на услугите“ в Yettel

Той има над 15 години опит в телекомуникациите

Васил Чачев е новият директор „Управление на услугите“ в Yettel | StandartNews.com
  • Той има над 15 години опит в телекомуникациите

Васил  Чачев се присъединява към екипа на Yettel България в ролята на директор „Управление на услугите“. Той ще отговаря за управлението на проекти, предоставянето на качествени съществуващи и нови услуги, продукти, системи и инфраструктура, както и процесите, свързани с поддръжката и развитието на IT приложения.

„Със своя над 15-годишен опит в телекомуникациите Васил е ценно попълнение в мениджърския екип на компанията“, каза Спас Велинов, главен директор „Технологии“ в Yettel България. „Убеден съм, че благодарение на управленските му умения, в комбинация с отличната техническа експертиза, ще изведем на следващо ниво изпълнението на стратегическите ни амбиции за нашата първокласна мрежа.“

„За мен е чест да се присъединя към невероятния екип на Yettel България и да допринеса за така или иначе водещата позиция на компанията на пазара, като приложа опита си в сфера, която оказва влияние не само върху индустрията, но и върху обществото като цяло“, каза Васил Чачев, директор „Управление на услугите“, Yettel България.

Васил Чачев е заемал мениджърски позиции, които включват управление на IT акаунти и мрежови проекти, бизнес анализ, планиране и контрол на мрежовите инвестиции. Предишният му опит е свързан  с ръководене на технически екипи, инвестиционни проекти, управление на доставките на IT решения и изпълнение на мрежови проекти.

Новото назначение е поредната последователна стъпка в изпълнението на стратегията на телекомуникационния оператор за предоставяне на продукти, услуги, канали и съвременни технологични решения, които допринасят за балансирано дигитално изживяване на клиентите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай