„Технополис” открива втори хипермаркет в Пловдив

„Технополис” открива втори хипермаркет в Пловдив на Коматевско шосе в нов търговски парк

„Технополис” открива втори хипермаркет в Пловдив | StandartNews.com

На 23 юни, отвори врати нов търговски парк в град Пловдив. Лентата на основния обект „Технополис“ прерязаха кметът на общината г-н Здравко Димитров и председателят на съвета на директорите на „Технополис - Видеолукс холдинг” г-н Тодор Белчев, след като бе отслужен тържествен водосвет.

„Такъв магазин се вдига с много труд, с много мисъл. Осемнадесет години ние търсихме най-правилното място за втори магазин, защото Пловдив винаги е заслужавал и е имал нужда от два такива магазина. Този град се развива, той е жив. Всичко това се случва с подкрепата на местната община,“ каза г-н Белчев по време на откриването.

В новия търговски парк са разположени вторият за град Пловдив и 34-ти за страната хипермаркет „Технополис“ и за първи път в Пловдив магазин за висококачествена  екипировка за спортове на открито Basecamp и зоомагазин от американската верига Maxi Pet.

Общата площ на целия търговски парк е близо 6 800 кв.м, като „Технополис“ заема 4 000 кв.м от тях. Всеки магазин разполага със самостоятелен вход от общ паркинг, който е безплатен за посетителите и има 121 паркоместа.

Търговският парк се намира в един от най-бързоразвиващите се райони на града, на бул. „Коматевско шосе“ № 24. Мястото е удобно и комуникативно за жителите на Пловдив и близките населени места. 

В новия хипермаркет клиентите ще открият цялото многообразие от над 25 000 уреда и аксесоара, техника за дома, офиса и свободното време, предлагани от „Технополис“, обособени в пет основни продуктови зони и изложени спрямо най-новите европейски тенденции. Веригата предоставя на потребителите качествена техника на изгодни цени, разнообразие от варианти за кредитиране при закупуване на стоките и безплатна доставка в рамките на град Пловдив. Клиентите могат да разчитат на внимателно и професионално обслужване от специално обучените продавач-консултанти на веригата.

Специално за откриването са подготвени уникални оферти, които важат само за Технополис – Коматевско шосе. За избрани продукти, клиентите на новия хипермаркет ще могат да се възползват от изплащане на вноски без оскъпяване.

Технополис парк - Коматевско шосе е част от дългосрочната инвестиционна програма на „Видеолукс холдинг“, която включва изграждането на 8 търговски парка в големи градове на България.

Технополис - Коматевско шосе  разкрива нови 70 работни места в града. Главен изпълнител на проекта е строителна фирма Микс Констръкшън ООД.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай