Петък,

„Технополис” открива втори хипермаркет в Пловдив

От: Стандарт -
1475
„Технополис” открива втори хипермаркет в Пловдив
A
A
A

На 23 юни, отвори врати нов търговски парк в град Пловдив. Лентата на основния обект „Технополис“ прерязаха кметът на общината г-н Здравко Димитров и председателят на съвета на директорите на „Технополис - Видеолукс холдинг” г-н Тодор Белчев, след като бе отслужен тържествен водосвет.

„Такъв магазин се вдига с много труд, с много мисъл. Осемнадесет години ние търсихме най-правилното място за втори магазин, защото Пловдив винаги е заслужавал и е имал нужда от два такива магазина. Този град се развива, той е жив. Всичко това се случва с подкрепата на местната община,“ каза г-н Белчев по време на откриването.

В новия търговски парк са разположени вторият за град Пловдив и 34-ти за страната хипермаркет „Технополис“ и за първи път в Пловдив магазин за висококачествена  екипировка за спортове на открито Basecamp и зоомагазин от американската верига Maxi Pet.

Общата площ на целия търговски парк е близо 6 800 кв.м, като „Технополис“ заема 4 000 кв.м от тях. Всеки магазин разполага със самостоятелен вход от общ паркинг, който е безплатен за посетителите и има 121 паркоместа.

Търговският парк се намира в един от най-бързоразвиващите се райони на града, на бул. „Коматевско шосе“ № 24. Мястото е удобно и комуникативно за жителите на Пловдив и близките населени места. 

В новия хипермаркет клиентите ще открият цялото многообразие от над 25 000 уреда и аксесоара, техника за дома, офиса и свободното време, предлагани от „Технополис“, обособени в пет основни продуктови зони и изложени спрямо най-новите европейски тенденции. Веригата предоставя на потребителите качествена техника на изгодни цени, разнообразие от варианти за кредитиране при закупуване на стоките и безплатна доставка в рамките на град Пловдив. Клиентите могат да разчитат на внимателно и професионално обслужване от специално обучените продавач-консултанти на веригата.

Специално за откриването са подготвени уникални оферти, които важат само за Технополис – Коматевско шосе. За избрани продукти, клиентите на новия хипермаркет ще могат да се възползват от изплащане на вноски без оскъпяване.

Технополис парк - Коматевско шосе е част от дългосрочната инвестиционна програма на „Видеолукс холдинг“, която включва изграждането на 8 търговски парка в големи градове на България.

Технополис - Коматевско шосе  разкрива нови 70 работни места в града. Главен изпълнител на проекта е строителна фирма Микс Констръкшън ООД.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички