Тази вечер ще бъде отличен „Мениджър на годината”

Девет от десетте финалисти са българи

Тази вечер ще бъде отличен „Мениджър на годината” | StandartNews.com

„Мениджър на годината” се провежда за 11-а поредна година. Конкурсът, който отличава най-добрите практики в мениджмънта в България, се провежда по специално разработена от консултантска компания методология. 

65 висши мениджъри от 24 сектора на бизнеса участваха в настоящото издание. 41 от тях преминаха във втория етап на надпреварата, а десетте финалисти са избрани на третия етап. В трети eтап се оценяват личностни качества по т.нар. 360-градусова оценка, в която се правят специализирани интервюта с всеки от финалистите, техни служители и партньори.

Тази година организаторите от сп. „Мениджър” учредяват и нова награда за „модерни лидери”, които помагат за просперитета и развитието на местната общност и страната.

„Тя е на името на покойния проф. Лъчезар Цоцорков, който е направил много за родния си край Панагюрище. Тази награда е послание към местните бизнес лидери, които правят много за градовете, в които живеят”, каза в предаването „Тази сутрин” главният редактор на „Мениджър нюз” Ирина Велева.

Тя уточни също, че тази година от десетте финалисти девет души са българи и само един е чужденец.

По традиция на сайта btv.bg се провежда гласуване за победителя в зрителската и онлайн категория, може да гласувате тук. bTV ще връчи наградата на победителя в тази категория.

Церемонията по награждаването ще е тази вечер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай