"Стандарт" с двойни продажби по Великден

Любимият вестник бе като топъл козунак за празниците

"Стандарт" с двойни продажби по Великден | StandartNews.com

София. Българите избраха "Стандарт" за Великден. Вестникът се е харчил като топъл козунак по празниците, показват данните от сергиите.

Продажбите са скочили двойно през цялата Страстна седмица, в която "Стандарт" за поредна година зарадва читателите с подаръци всеки ден. Те се довериха на вкусните рецепти и на офертите за почивка в специалното списание "Великден". Избирайки "Стандарт", помогнаха с благотворителната картичка на домове с деца, лишени от родителска грижа. Успяха да пазаруват изгодно за празничната трапеза с талоните за отстъпка.

Списание "Вяра" просвети хилядите ни приятели в библейските тайнства на празника. Големият петъчен брой разказа десетки истории, свързани с чудесата около най-светлия ден за всички християни. На Велика събота "Стандарт" подари репродукция на стенописа "Възкресение Господне" от Синодалния параклис в София. На нея за първи път имаше лично послание от патриарх Неофит, а хиляди миряни получиха иконата на самия Великден в храм "Св. Неделя" в столицата.

"Стандарт" е верен на своите читатели не само на празници. Затова следващите две съботи очаквайте нови дарове - чудотворни икони преди Гергьовден. На 26 април всеки читател ще получи копие на иконата Света Богородица от Бачковския манастир. В навечерието на празника на Българската армия ще зарадваме всички с икона на Свети Георги.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай