SPORT DEPOT Outdoor Adventure вече в Сердика Център

SPORT DEPOT Outdoor Adventure вече в Сердика Център | StandartNews.com

Най-голямата верига спортни магазини в България SPORT DEPOT откри нов магазин за туристическа екипировка в столичния мол Serdika Center. SPORT DEPOT Outdoor Adventure Store е пилотен проект на веригата спортни магазини, специализиран за туристическа екипировка. Магазинът е предназначен за модерните хора, които обичат активния начин на живот, движението сред природата през всички сезони и държат на качествената outdoor екипировка за градски условия.

В SPORT DEPOT Outdoor Adventure Store ще се предлага избрана селекция продукти от топ марки като Jack Wolfskin, Helly Hansen, Ice Peak, Lowa, Nordica, Craft, Ice Breaker и др.
Магазинът ще предлага основно продукти, които са свързани със спортуването на открито: ски облекла, облекла и обувки за планински преходи, продукти за къмпинг, облекла и обувки за вело спортове, за плуване, както и за градски условия.

Асортиментът в различните сезони ще бъде с различен фокус.

През зимата ще се предлагат предимно продукти за зимните спортове, както и градска зимна екипировка – якета, полари и термобельо, ръкавици и шапки, зимни обувки, ски каски и маски.

През пролетта и есента ще се предлагат предимно продукти за планински преходи и вело спорт - ветровки и туристически якета, туристически обувки, облекла и аксесоари за колоездене и бягане.

През лятото ще се предлагат продукти за летен туризъм и къмпинг, както и за плувни спортове.
Откриването на новия магазин е продиктувано от повишаващия се интерес към този тип стоки и марки, както и поради факта, че все повече хора осъзнават, че качествената екипировка е важна за техния комфорт, за здравето им и за това да се чувстват и изглеждат добре както през ежедневието си, така и по време на спорт и туризъм. SPORT DEPOT Outdoor Adventure Store се намира в Serdika Center на Ниво -1 и е отворен всеки ден от 10:00 до 22:00.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай