Смартфони за ценители от Мтел

Смартфони за ценители от Мтел | StandartNews.com

Феновете на Android могат да се сдобият с 2 от най-популярните в своя клас смартфони - HTC Desire 310 и HTC Desire 510, на изгодни цени във всички магазини на Мтел.

По-малката версия от серията HTC Desire - моделът 310, е на цена 9,90 лв. при двугодишен договор за покупка на устройството в комбинация с тарифния план Мтел трансфер XL. Смартфонът има 4,5-инчов дисплей, а с мощността на 4-ядрения 1.3 GHz процесор, 5-мегапикселовата си камера и 1GB операционна памет не отстъпва на другите устройства от тази серия. HTC Desire 310 се предлага в 3 цвята - син, бял и оранжев.

В комбинация с двугодишен договор с един от най-предпочитаните тарифни планове на телекома - Мтел трансфер XL, потребителите ще получат HTC Desire 510 на изплащане само за 3,90 лв. месечно или за 79,90 лв. в брой. Смартфонът разполага с 4,7-инчов TFT дисплей с резолюция 854x480 пиксела, който прави сърфирането в интернет и ползването на различни приложения приятни и лесни. 4-ядреният Qualcomm Snapdragon 1,2 GHz процесор и 1GB RAM предоставят светкавична скорост. Притежателите на телефона могат да запечатат любимите си моменти с 5-мегапикселовата му камера и да ги запазят във вградената 8GB памет на устройството. HTC Desire 510 има слот за допълнителна мемори карта, идва с инсталирана последна версия на Android 4.4.3 KitKat, а клиентите могат да избират между 2 цвята - сив и бял.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай