Шест отличия за „Загорка" от Международен институт по качество

Шест отличия за „Загорка" от Международен институт по качество | StandartNews.com

Стара Загора. Шест от марките на на „Загорка" АД – Загорка, Zagorka Rezerva 2012, Ариана, Ариана Радлер, Ариана Тъмно и Stolichno Bock бяха отличени със златни медали от Международния институт по качество Monde Selection, съобщиха в петък от пивоварната компания. Отличията са били излъчени сред общо 3234 участващи продукта от 89 страни от цял свят.

За оценката на продуктите, която е продължила 4 месеца, институтът си сътрудничи с най-добрите белгийски бирени експерти професори, професионални дегустатори и химически инженери от INSTITUT MEURICE. Всеки продукт е бил оценяван поне от 8-членно жури. Всяка година се раздават медали в седем различни категории. Една от тях е Бири, води и безалкохолни напитки, в която са се откроили и марките на водещата българска пивоварна.

„Тези медали са поредното доказателство, че качеството е в основата на всичко, което правим – бирата, която произвеждаме, активностите и кампаниите, които реализираме, ежедневната ни работа", казва изпълнителният директор на дружеството Николай Младенов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай