Реконструираният магазин на BILLA в Русе отваря врати

Близо 1 300 000 лв. е инвестицията в обновения обект. Електронни етикети вместо хартиени и енергоспестяващи хладилни витрини, са част от нововъведенията.

Реконструираният магазин на BILLA в Русе отваря врати | StandartNews.com
  • Обновеният филиал ще предложи изобилие от над 8500 артикула на любими марки с доказано качество на достъпна цена

На 11 ноември магазинът на BILLA, разположен на ул. „Солун“ № 12 в Русе, отново ще отвoри врати след кратък период на реконструкция. Веригата инвестира близо 1 300 000 лв. в цялостното обновяване на магазина, което обезпечи по-удобна подредба на богатия асортимент и уютна атмосфера със специализирани щандове за основните продуктови категории. Обновеният филиал ще предложи изобилие от над 8500 артикула с високо качество на достъпна цена, разнообразен асортимент от стоки с български произход и любимите собствени марки на веригата, сред които Clever, BILLA, BILLA Premium, прясно месо с бранд „Българска ферма“, и свежите родни плодове и зеленчуци с марка „BILLA Градини“.  

Иновациите в обекта имат за цел да гарантират повече комфорт на клиентите, подобрена работна среда за служителите и отговорната употреба на ресурси. Традиционните хартиени етикети са заменени с електронни такива, а енергоспестяващи хладилни витрини и LED осветление съдействат за оптимизиране на ресурсите, с грижа за околната среда.

„Щастливи сме от факта, че успешно изпълняваме програмата за реновиране на филиали в търговската мрежа, която се явява и наша ключова стратегическа цел. Тя ни дава възможност да предоставяме на ĸлиeнтитe тoвa, ĸoeтo ценят най-високо – oптимaлнo съотношение между доказани марки на достъпна цена и качествени услуги в модерна обстановка, която превръща пазаруването в преживяване. Oтĸpивaнeтo нa обновения ни мaгaзин в Русе e още едно пoтвъpждeниe зa нaшия дългocpoчeн инвecтициoнeн aнгaжимeнт в посока paзвитиe нa бизнeca в cтpaнaтa,“ сподели Вигинтас Шапокас, Изпълнителен директор на BILLA България.

Специална брошура с промоционални предложения по повод откриването на реновирания обект ще зарадва клиентите. Те  ще могат да се възползват и от най-актуалната кампания за лоялни клиенти с премиум стоки за дома на марката CXL от Кристиан Лакроа, заедно с коледни каталози с изкушения, с които търговската верига ще насърчи празничното настроение, с приближаването на Коледните празници.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай