Quartal District посрещна хиляди посетители на официалното си откриване

Най-големият открит фууд парк на Балканите Quartal District направи своето грандиозно откриване

Quartal District посрещна хиляди посетители на официалното си откриване | StandartNews.com

Най-големият открит фууд парк на Балканите Quartal District направи своето грандиозно откриване в първия уикенд на юни. В три последователни дни екипът на любимия бранд реализира богата програма, която привлече огромен поток от любители на вкусната храна и забавленията.

Още на първи юни, Quartal зарадва посетителите си и техните празнуващи деца със страхотната програма на Wonder academy. Екипът предложи различни атракции и занимателни дейности - от детска школа за куклен театър, до работилници за къна, киригами и "String Art".

Програмата предостави забавление и възможности за творчество на малките гости. Посетителите се насладиха и на изпълнения на вокална група и танцова школа, както и куклен театър с представлението "Приказка за важните неща". Родителите на мъниците имаха възможност да дегустират вина на вино терасата и да опитат различни кулинарни стрийт изкушения от различни краища на света, докато децата им са поверени на грижите педагози от Wonder academy.

В петък (02.06) официалното откриване стартира с турнир по настолната игра “Барабар”, реализиран от популярната английска винтидж книжарница Elephant  Bookstore. Настолната игра е иновация в образованието по права на човека и е алтернатива за скучните или неразбираеми уроци за учениците.

В деня се реализира и баскетболен турнир 3х3 - най-новата олимпийска дисциплина, подкрепен от българската баскетболна организация. В него се включи и Илиян Евтимов - един от най-добрите български баскетболисти във Франция, участваха и спортни журналисти и любители на спорта.

След 19:00 Quartal се разтанцува под звуците на DJ Diass. Младият супер успешен DJ само за последните месеци е изминал над 60 000 км, за да пуска музиката си, а вече е и резидент на един от най-големите клубове в света.

Вторият ден (03.06) от откриването на District започна с куклен театър и детска работилница. В обедните часове Първата люта ферма в България  - Hot Farm проведе поредното си люто надяждане с изкусителните крилца на Chicken X - най-новият и актуален бранд за пържено пиле, а в ранния следобед се проведоха дихателни практики, организирани от най-новото и актуално място за йога в София - Yoga & Vino.  Състояха се и финалът и награждаването на баскетболния турнир 3х3.

В следобедните часове фейсбук феноменът  “Вайръл стихове за секс и драма” направи свое представяне. Проектът за социална сатира и поезия предизвика огромен интерес и обеща отново да се завърне с интересна концепция.

Съботната вечер в Quartal District вдигна всички на крака с излизането на първия изпълнител на вечерта - Дара Екимова. Талантливата изпълнителка бе посрещната от свои фенове с развълнувани викове и зарадва публиката с най-големите си хитове.

След нея публиката посрещна огнената Дара, която от сцената благодари на организаторите и сподели, че е щастлива да бъде част от откриването на подобен интересен и алтернативен проект. Публиката изпя с успешната млада певица всичките й хитове и моли за бис. Дара зарадва присъстващите и с впечатляваща хореография, и изпълни желанието да повтори любимите им хитове.

Папи Ханс стъпи трети на сцената и предизвика истинска еуфория. Популярният артист  разчувства тълпата с първата си песен  - “117”, а след това огромната територия на Quartal District се превърна в дансинг от щастливи и пеещи хора. Един от най-креативните и нестандартни изпълнители също бе извикан на бис няколко пъти и не разочарова присъстващите.

В третия ден от откриването на най-голямата локация за стрийт фууд, мода и лайфстайл програмата започна с енергийни практики от Yoga & Vino, куклен театър и детска работилница. Поради големия интерес отново се състояха турнир по “Барабар”, надяждане от Hot Farm, като бе предоставен свободен терен за баскетбол 3х3 за всички ентусиасти.

В ранния следобед вълшебни мехури летяха из контейнерите на District - в неделния следобед малки и големи се забавляваха със специално шоу, а достойният парти финал на откриването реализира Marten Roberto.

Едно от най-популярните и утвърдени имена на музикалната сцена, продуцент, тв водещ и радиоводещ е един от талисманите на Quartal, още от създаването и откриването на първия обект - Quartal Park на булевард Черни връх в София.

Неделната вечер завърши с най-обичаните и популярни сетове на DJ-я.

По време на откриването на District, екипът официално обяви своето партньорство със световния бранд Samsung и даде старт на “Улови QUARTALния дух” -  игра със страхотни награди -  новият Samsung Galaxy S23 Ultra и Samsung Watch 5

До 2-ри юли екипът очаква свежи, готини, слънчеви снимки от трите локации на Quartal в София:

  • Quartal District, бул. Г. М. Димитров 81
  • Quartal Park, бул. Черни връх 69
  • Quartal Station, бул. Генерал Тотлебен 36

Условия на играта може да намерите на официалната страница на Quartal в инстаграм: @quartal.city

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай