Пуснаха у нас първия безлихвен 7-годишен лизинг за коли

"Витоша ауто" стартира иновативната програма с Инфинити

Пуснаха у нас първия безлихвен 7-годишен лизинг за коли | StandartNews.com

„Витоша Ауто“, партньорът на INFINITI в България, стартира иновативна лизингова програма INFINITI Dream Leasing, която позволява до 7-годишен безлихвен лизинг за закупуването на нов автомобил от гамата на луксозната японска марка. С този продукт INFINITI вада възможност за сигурност на месечната вноска и прави луксозният автомобил по-достъпен. Предложението е валидно за бизнес клиенти и може да се комбинира с програмата за обратно изкупуване на автомобил Fair Play, с което да се покрие пълната или част от първоначалната вноска.

„Нашият екип се осмелява да предложи различно отношение към клиентите от луксозния клас автомобили. Това е и причината да създадем програмата INFINITI Dream Leasing, която предлага на нашите клиенти лизингов план, изработен според техните индивидуални нужди“, коментират от „Витоша Ауто“.

Автомобилната гама на японската премиум марка включва премиум компакт кросоувъра Q30, актив кросоувърът QX30, хибридният седан със спортно поведение Q50, атрактивното спортно купе Q60 и 7-местният луксозен SUV QX60. С покупката на нов INFINITI, новите клиенти стават членове на INFINITI VIP клуба, в който могат да се насладят на всички предимства на най-добрата и доказала се във времето програма „7-звездно обслужване“. Клиентите биха могли да се възползват от специалната програма до 31 март 2019 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай