ПроКредит Банк предлага Apple Pay на клиентите си

По-безопасен, по-сигурен и надежден начин за плащане с iPhone и Apple Watch

ПроКредит Банк предлага Apple Pay на клиентите си | StandartNews.com

ПроКредит Банк от днес предлага на своите клиенти услугата Apple Pay. Това е по-безопасен, по-сигурен и надежден начин за плащане, чрез който клиентите могат да избегнат използването на платежната си карта, докосването на физически устройства или обмена на пари в брой. Дигиталният метод използва функциите на iPhone, за да защити всяка трансакция.

Само чрез поставяне на своя iPhone или Apple Watch близо до ПОС терминал, клиентите могат да направят безконтактно плащане. Всяка покупка с Apple Pay е защитена, защото се удостоверява с лицево разпознаване, пръстов отпечатък или парола на устройство. Apple Pay се използва в магазини за хранителни стоки, аптеки, таксита, ресторанти, кафенета, магазини за търговия на дребно и много други места.

Клиентите също така могат да използват Apple Pay на iPhone, iPad и Mac, за да правят по-бързи и по-удобни покупки в приложения или онлайн, без да се налага да създават акаунти или многократно да въвеждат информация за доставка и фактуриране. Apple Pay улеснява плащането на доставки на храна и хранителни стоки, онлайн пазаруване, транспорт и паркиране, както и много други. Apple Pay може да се използва и за извършване на плащания в приложения на Apple Watch.

Сигурността и поверителността са в основата на Apple Pay. Когато клиентите използват кредитна или дебитна карта с Apple Pay, действителните цифри на картата не се съхраняват на устройството, нито на сървърите на Apple. Вместо това данните на картата се подменят с произволен уникален номер, криптиран и сигурно съхранен в Secure Element, стандартен за индустрията сертифициран чип, предназначен да съхранява безопасно информацията за плащане на устройството.

Apple Pay се настройва лесно. Просто отворете приложението Wallet, докоснете знак + и следвайте стъпките, за да добавите кредитни или дебитни карти на ПроКредит Банк. След като клиент добави карта към iPhone, Apple Watch, iPad и Mac, той може да започне да използва Apple Pay на това устройство веднага. Клиентите ще продължат да получават всички предимства, предлагани от картите на ПроКредит Банк.

За повече информация относно Apple Pay, моля посетете: http://www.apple.com/apple-pay/.

За повече информация относно ПроКредит Банк, моля посетете https://www.procreditbank.bg/applepaybg/ .

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай