Повече време за коледни подаръци – мисията възможна

Кредитна програма „Сега“ на Пощенска банка осигурява възможност за получаване на потребителски кредит до 3 работни часа и експресно издаване на кредитна карта до 1 час

Повече време за коледни подаръци – мисията възможна | StandartNews.com
  • Кредитна програма „Сега“ на Пощенска банка осигурява възможност за получаване на потребителски кредит до
    3 работни часа и експресно издаване на кредитна карта до 1 час

Месецът на Коледа е вече тук и за повечето от нас това е най-вълшебното време от годината, когато споделяме домашния уют с любимите хора, забавяме ритъма и се наслаждаваме на детайлите и емоциите, които пропускаме в иначе забързаните дни. Сега е времето да помислим кога и какви подаръци ще закупим за любимите ни хора. В края на годината имаме нужда и от допълнителни средства, за да сбъднем всички свои желания, а списъкътчестосе оказва твърде дълъг. Необходимо е да намерим решение,  което  да отговори на нашите потребности бързо и в точния момент. Желанията не трябва да чакат и да се отлагат във времето, затова Пощенска банка ни предлага нова кредитна програма, с която да реализираме всички свои планове СЕГА – от малките до големите.

ЕКСПРЕСНО ФИНАНСИРАНЕ С КРЕДИТНА ПРОГРАМА „СЕГА“

До най-светлите празниците остават само няколко седмици и трябва да побързаме с планирането на изненадите, които ще поднесем на своите близки и любими хора.Коледният шопинг е мисия, която изисква специално време и организация и затова всеки спечелен час е безценно предимство. Новата кредитна програма „Сега“на Пощенска банка слага край на бавните процедури по кандидатстване за желан банков продукт и дългото чакане за одобрение, в услуга на всички, които се нуждаят от бързи решения. Това означава, че не само можем да заявяваме банкови продукти, съобразени с личните ни нужди, но и можем да се възползваме от тях в кратък срок. Програмата обединява три продуктови категории и предоставя възможност за бързо получаване на потребителски кредит, предварително одобрение за жилищен кредит, както и издаване на нова дебитна или кредитна карта.И ето, че Коледата е възможна!

ЗА ГОЛЕМИТЕ ЖЕЛАНИЯ

Чрез опцията за експресно разглеждане можем да заявим и получим потребителски кредит от 5 000 до 50 000 лева само до3 работни часа. С него можем да сбъднем както по-големите, така и по-малките сиколедни желания – от нов диван за кухнята, последен модел телевизор за хола, достилния телефон или колата, за която отдавна мечтаем.А ако коледното ни желание включванаш собствен дом, отговорът за предварителното одобрениеза жилищен кредит при минимален размер от60 000 лв. и експресна пазарна оценка на имота идва до 8 работни часа. В допълнение получаваме и пакетна програма за комплексно банково обслужване, която ще ни осигури преференциални условия за банкови продукти и услуги, както и безплатно интернет банкиране. В специализираните Центрове за жилищно кредитиране на Пощенска банка ще можем да получим експертна консултация и оферта спрямо нашите нужди и изисквания.

И ЗА ПО-МАЛКИТЕ ПЛАНОВЕ

Само с едно посещение в банков клон, имаме възможност да получим отделно или към всеки потребителски или жилищен кредит, нова дебитна карта в рамките на 15 минути и нова кредитна карта до 1 час. А пазаруването с карта онлайн е не просто удобство, а един от най-лесните, бързи и приятни начини да намерим точно онова, от което имаме нужда, като всяка коледна покупка пристига на предпочитаното от нас място и за минимално време. Трябва ни само малко вдъхновение, за да изберем подаръка, с който ще зарадваме близките и приятелите ни.

Ако работите на трудов договор, можете да кандидатствате по кредитна програма „Сега“ в най-удобния за васофис на Пощенска банка, в който се предлага услугата. Повече информация за програма „Сега“ има и на сайта www.postbank.bg.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай