Подобрете компютъра с Plesio

Подобрете компютъра с Plesio | StandartNews.com

В този брой на Стандарт ще откриете специалното издание на каталога на Плесио, посветено изцяло на ъпгрейд на компютъра ви! Читателите ще могат да разгледат новото поколение компоненти, съвместими с платформата на Интел, наречена Sklylake. Процесорите са с изцяло обновена гама от последно 6-то поколение, осигуряват до 14 пъти по добра производителност при графики и поддръжка на 4К резолюция. В добавка вече са налични и новите дънни платки за тези процесори, с много възможности за овърклок, както и RAM памети от висок клас.

За истинските маниаци на гейминга са подбрани специални промо предложения за лаптопи подходящи за игри, за да са подготвени за новите супер премиери от есента. Предлагат се и готови компютърни настолни конфигурации с марката Турбо-Х на промоционални цени от такива за начинаещи с включена операционна система само за 499 лв. до същински гейминг „зверове" от 999 лв.

Всеки може да се възползва и от специалните привилегии към всеки десктоп или лаптоп Турбо-Х, като специализиран сервизен център на разположение 7 дни в седмицата, 4 часов експресен сервиз или 4 часов ъпгрейд с избраните компоненти от ново поколение за мечтаната конфигурация!

Разбира се, отново всичко може да бъде закупено и на до 24 безлихвени вноски в магазина в София на ул. Ангел Кънчев 5 или в интернет страницата plesio.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай