Подновяват ежедневните полети София-Истанбул

Авиокомпанията ще изпълнява общо 8 полета на седмица от българската столица

Подновяват ежедневните полети София-Истанбул | StandartNews.com

Турските авиолинии (Turkish Airlines) ще поднови ежедневните си полети от София до Истанбул от 25 октомври. Авиокомпанията ще изпълнява общо 8 полета на седмица от българската столица – 3 сутрешни и 5 вечерни, като в неделя пътниците имат възможност да се възползват и от двата варианта.

От модерното Летище Истанбул пътуващите могат да преоткрият света и да посетят някоя от 209-те магически дестинации, до които Turkish Airlines лети в момента. Без значение дали търсите екскурзия в град с богата култура, или мечтаете да посетите някое отдалечено, екзотично място – обширната мрежа на Turkish Airlines предлага нещо за вас. Някои от най-вълнуващите локации, на които може да се насладите, включват Малдиви, Сан Франциско, Женева и много други. Седмичният график на полетите София-Истанбул може да бъде открит по-долу.

Полет

Ден

Отпътуване

Пристигане

1028

Сряда, събота, неделя

09:35

12:00

1030

Понеделник, вторник, четвъртък, петък, неделя

21:25

23:50

Безопасността както на пасажерите, така и на екипажа на Turkish Airlines е основен приоритет на авиокомпанията, затова превозвачът е взел всички необходими мерки, за да осигури безпроблемното пътуване на своите клиенти. Самолетите на Turkish Airlines преминават през цялостна дезинфекция и почистване след всеки полет, следвайки препоръките на националните и международните авиационни власти. Допълнително, Turkish Airlines предоставя на всички пътници безплатни комплекти с продукти за лична хигиена, а въздухът на борда се пречиства постоянно с висококачествени филтри за твърди частици (HEPA).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай