Пазаруване с кауза - как да пестим средства, правейки добро

Изминалата година остави траен отпечатък върху усещането ни за света

Пазаруване с кауза - как да пестим средства, правейки добро | StandartNews.com

Изминалата година остави траен отпечатък върху усещането ни за света, но с всяка предизвикателна ситуация идват и редица позитиви. Времето прекарано вкъщи, променените и често несигурни условия на работа, онлайн обучението на децата, показаха, че стабилността на социалните модели силно зависи от стабилността на семейните такива. Желанието да се грижим за здравето и бъдещето за нашето собствено семейство остана непроменено. Във времена на пандемия, всеки от нас търси възможности за спестяване на средства и често обръща по-голямо внимание на това какво и от къде пазарува.

Вече повече от 20 години, любимият ни магазин BILLA България предлага богато разнообразие от любими продукти на достъпни цени. Устойчивото развитие на компанията на родния пазар й помага да инвестира в значими каузи за цялото общество.

Такъв пример е партньорството на търговската верига с фондация „Искам бебе“, която финансира ин витро процедури, изследвания и здравни консултации на български семейства, които вървят по пътя към своята мечта да имат собствено дете. Въпреки трудната икономическа и обществена ситуация, устойчивото партньорството между компанията и организацията продължава да бъде ориентирано към подкрепа на много хора, които може би са наши роднини, близки или напълно непознати.

2021-ва е шестата поредна година, в която BILLA България подпомага Фондацията, като ежегодно съдейства с подкрепа и финансов ресурс, които осигурят ин витро процедури на български семейства. Само през 2020-та година дарената сума е 45 000 лева и дава шанс на нови 11 двойки с репродуктивни проблеми да сбъднат мечтата си. В резултат от партньорството, 43 двойки са били подкрепени през първите пет години, а до момента са се родили 18 здрави бебета.

Непосредствено след Великденските празници, BILLA България стартира нов период от кампанията си със слоган „Благодарим ти, че пестиш“, разкривайки социално-отговорното й измерение. Комуникацията е с фокус върху партньорството с фондация „Искам бебе“, а двигател на инициативата са ценностите на компанията да подкрепя значими каузи, което става възможно благодарение на разумните цени, възможността за спестяване на средства и доверието на потребителите към търговската верига.Стойността на дарението за настоящата година ще бъде обявена през месец юни, но от компанията споделят, че целта е предоставената сума ще подпомогне нови 12 двойки да преминат през така желаната ин витро процедура.

В допълнение на това, вече имате възможност и да следите колко точно сте спестили на платформата spestivbilla.bg. Дори нещо повече - всеки месец можете да участвате в томбола за спестената от вас сума под формата на ваучер за пазаруване. Благодарение на вашите покупки и доверие, BILLA България продължава да подпомага нуждаещите се.Пазарувайте разумно и правете добро! Само така можем спокойно да заявим, че работим не само за нашето собствено щастие, но и това на околните.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай