Пампорово и Боровец затварят от 17 март

В родопския курорт няма да работят засега до 29 март

Пампорово и Боровец затварят от 17 март | StandartNews.com

Малко след като ски курорт №1 Банско обяви, че затваря от днес заради епидемията от коронавирус и от Пампорово и Боровец обявиха подобни мерки от 17 март.

"Уважаеми гости и приятели на Пампорово, във връзка с разпространението на COVID-19 в страната и с оглед безопасността на всички гости в курорта, ръководството на Пампорово АД взе решение да преустанови временно дейността на ски зона Пампорово oт утре 17 март до 29 март включително. За допълнителна информация следете www.pamporovo.me и страниците в социалните медии, пише на сайта на родопския курорт. 

Боровец спира работа от 17 март. 

"Скъпи гости,

Предвид извънредното положение в страната и с оглед на здравето и безопасността на всички гости и служители в курорта, затваряме ски-зоната в Боровец от утре 17 март. Затварянето включва спиране на всички съоръжения, затваряне на пистите, ски-училище “Бoроспорт” и ски гардеробите. От името на целия екип на “Бороспорт” ви благодарим за лоялността! Пазете се, бъдете здрави и ще ви очакваме през лятото!  За най-актуална информация, следвайте нашия официален сайт и Facebook страницата ни MyBorovets", написаха от Бороспорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай