Обновеният BILLA магазин във Велико Търново посреща клиенти отново

Реконструираният обект отваря врати на 7 октомври и ще предложи богата гама от 7 800 артикула, както и редица дигитални удобства

Обновеният BILLA магазин във Велико Търново посреща клиенти отново | StandartNews.com
  • Реконструираният обект ще предложи на потребителите богата гама от 7 800 артикула и редица дигитални удобства

На 07.10.2021 г. обновеният магазин на BILLA, разположен на ул. "Георги Измирлиев" №13А във Велико Търново, ще отвори отново врати за посетители. След период на реконструкция и в резултат от инвестиция на стойност 1 540 000 лв., реновираният обект е готов да посрещне най-високите потребителски очаквания за модерен интериор, разнообразен асортимент с функционална подредба и дигитализация на търговските процеси. Той ще предложи богата гама от 7 800 артикула и качествени продукти на трайно ниски цени, включващи свежи български плодове и зеленчуци с марка BILLA Градини, прясно месо със 100% български произход с марка „Българска ферма“ и любими стоки от собствените марки Clever, BILLA, BILLA Premium и BILLA Bio.

По повод откриването на обновения магазин във Велико Търново, специална брошура с промоционални оферти ще допринесе за още по-приятното пазаруване на клиентите на BILLA, като даде възможност да пестят средства, пазарувайки любимите си стоки на ниски цени. Откриването на филиала се случва в месеца, в който BILLA България отбелязва 21 години успешно присъствие на българския пазар и е деветият магазин, който през настоящата година бива реконструиран в рамките на програма за модернизиране на търговската мрежа.

В реновирания магазин в старата столица клиентите ще открият 3 на брой каси на самообслужване. Те са напълно ориентирани към нуждите и поведението на клиентите, и са създадени, за да допълнят мерките за безопасен и спокоен престой на територията на обекта. Традиционните етикети ще бъдат заменени от дигитални, върху които на електронен дисплей се изписват името на дадения продукт, производител, грамаж и цена. Посоката на подобрения е свързана още с опазване на природните ресурси и засяга оборудването в магазина. Чрез поддържане на оптимална температура за съхранение, модерни хладилни витрини и системи за LED осветление се гарантира повишаването на енергийната ефективност и отговорната консумация на ресурси.

Преди седмица в града отвори врати и нов магазин от търговската верига с най-голям брой филиали в страната. Разположен на бул. „Беляковско шосе“ 1, обектът е поредното доказателство за модерната визия на пазаруване, която BILLA налага у нас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай