ОББ пусна страхотна лятна оферта за ипотечни кредити

Банката предлага също възможност за доброволно сключване на застраховка Живот

ОББ пусна страхотна лятна оферта за ипотечни кредити | StandartNews.com

Във връзка с отбелязването на своя 30-и рожден ден Обединена българска банка (ОББ) прави промоционално лятно предложение за ипотечно кредитиране. Специалната оферта е валидна до 31 август. 

Летните месеци могат да бъдат точният момент за покупката на нов дом или оптимизиране на месечните задължения чрез рефинансиране. Специалното предложение включва 2,10% променлива лихва за ипотечни кредити за покупка и за кредити за рефинансиране на ипотечен кредит от друга банка над 200 000 лв. или над 100 000 евро. Срокът на кредита може да бъде до 30 години, в размер до 500 000 лв., и в лева или евро.

Допълнителни промо условия са, че кредитът е без такса за документарен анализ на обезпечението за кредитите за покупка и за кредитите за рефинансиране с променлива лихва. Имуществена застраховка и нотариални такси за учредяване на ипотека са за сметка на ОББ по кредити за рефинансиране на ипотечен кредит от друга банка. 

Промоционалното предложение е валидно за клиенти, подали искания за кредит в периода  до 31.08.2022 г., като условие е да имат превод на възнаграждение от трудова дейност в ОББ, да участват във фонд на Пенсионноосигурителна компания ОББ ЕАД и да ползват разплащателен пакет „Комфорт“ към датата на сключване на договора за кредит.

Банката предлага също възможност за доброволно сключване на застраховка Живот към застрахователна компания партньор на ОББ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай