Нова верига стъпи на пазара. Направи си сам

Общата инвестиция в двата търговски обекта е 5.5 млн. лв.

Нова верига стъпи на пазара. Направи си сам | StandartNews.com

Нов супермаркет от типа "Направи си сам" ще отвори през май тази година в столичния квартал "Люлин", пише "Капитал". Той ще бъде под марката "Профистор" (Profistore) и ще е втори магазин на бранда. Първият обект беше открит на 15 декември 2023 г. в Ритейл парк "Елин Пелин".

Общата инвестиция в двата търговски обекта е 5.5 млн. лв., осигурени чрез собствени средства и банков кредит, а новооткритите работни места ще са около 40. Компанията инвеститор е "Профистор" - дъщерно дружество на "СТАД - Близнаков", която търгува и е официален вносител на редица строителни материали. "СТАД - Близнаков" притежава складове, магазини и производствени бази в София и Дупница.

Веригата "Профистор"

Концепцията на търговските обекти е фокусирана върху търговия на дребно с инструменти, електроинструменти, работно облекло, строителни, електро- и ВиК материали, осветителни тела, хоби принадлежности, пособия за двора и градината, крепежни елементи и други продукти в средния ценови клас.

"Ние не целим да подражаваме на вече наложените вериги. Нашата визия е да създадем търговски обект, който като площ е по-голям от железария, но по-малък от хипермаркет. Идеята е нашите клиенти да намерят това, което търсят, без да губят много време в обикаляне на големи площи, както и да направят това на справедлива цена и с добро обслужване", обясни собственикът Димитър Близнаков.

"Профистор" на "Околовръстен път" в столичния квартал "Люлин" ще е разположен в собствена сграда върху 600 кв. метра търговска площ, ще разполага с паркинг и зелени зони. В него ще се предлагат над 15 хил. артикула за дома и ремонта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Иван
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи