НКЖИ нищи кризисните комуникации

НКЖИ нищи кризисните комуникации   | StandartNews.com

София.  Пресаташето на НКЖИ – Розита Михайлова взе активно участие в дебата на тема „Кризисни комуникации“, който се проведе в София.

Лектори на събитието бяха също Ваня Бабанин, директор „Корпоративни комуникации” на „Балкан стар”, Мануела Дюлгерова-Тотева, мениджър "Комуникации" в Аурубис България; Елена Матеева, специалист "Реклама и корпоративни комуникации" в Софарма и Даниел Киряков, мениджър "Комуникации и спонсорство" в „КонтурГлобал Марица Изток 3”.

Организацията бе на централния офис на EACD (European Association of Communication Directors), в Брюксел. Основните цели на международните дебати на EACD са, да заздравят връзките между специалистите по комуникация от цяла Европа, да съдействат за обмяна на професионален опит, да предоставят поле за развитието на професията и дискусия за проблемите, пред които тя се изправя.

Презентацията на Розита Михайлова: „Комуникационна кампания – овладяване периода на стачна готовност на СБЖ и предотвратяване на ефективна стачка“ възбуди интерес и много въпроси. PR-екипът на НКЖИ спечели с тази кандидатура през 2011 г. Голямата награда на „ПР ПРИЗ“ на Българското дружество по връзки с обществеността (БДВО).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай