Нестле посрещна 10 ученици и студенти по програмата Мениджър за един ден

Компанията следва амбициите и ангажимента на глобалната си инициатива „Нестле се нуждае от младите“

Нестле посрещна 10 ученици и студенти по програмата Мениджър за един ден | StandartNews.com
  • Нестле България беше домакин на 10 млади мотивирани участници в 21-вото издание на програмата Мениджър за един ден 2023, проведено под надслов „Започни от тук!“
  • За поредна година Нестле България си партнира с Джуниър Ачийвмънт България и проектът „Мениджър за един ден“, за да даде възможност на ученици и студенти да видят от първа ръка какво е да си част от екипа на световния лидер за храни и напитки

На 27 април 10 ученици и студенти, от общо 60 кандидатствали, имаха възможността да се докоснат до реалната работна атмосфера в „Нестле България“ с участието си в най-мащабната образователна програма за младежи над 16-годишна възраст в България – „Мениджър за един ден“ 2023, която тази година се провежда под надслов „Започни от тук!“.

Участниците получиха възможност да бъдат обучавани от топ мениджъри в позициите „Медия и Дигитален мениджър за Югоизточен пазар“, „Мениджър Осигуряване на качеството, Фабрика София“ и в още много разнообразни професионални полета. Имаха шанса да се запознаят с различните екипи в Нестле и техните ежедневни дейности, като по този начин програмата на Джуниър Ачийвмънт България помогна на записалите се да получат автентичен опит, полезен за тяхното ранно кариерно ориентиране.

В програмата „Мениджър за един ден“ 2023 желаещите можеха да се включат присъствено или онлайн. Така присъстващите успяха да усетят работната атмосфера още по-интензивно, а възможността за онлайн участие позволи на много хора из цяла България също да се докоснат до дейността на световния лидер за храни и напитки.

„Радваме се, че за поредна година имаме удоволствието да си партнираме с нашите съмишленици от Джуниър Ачийвмент България в тяхната програма „Мениджър за един ден“ 2023. Тази вълнуваща програма е особено важна за нас, защото дава възможност на младите хора и им предоставя необходимите инструменти, за да се впуснат в своя успешен кариерен път. Предлагайки на участниците автентично преживяване в света на реалната работна атмодфера, ние се надяваме да ги вдъхновим и насърчим да обмислят да продължат професионалното си развитие тук в България. Вярваме, че инвестирането в следващото поколение лидери е от ключово значение за оформянето на по-светло бъдеще и сме горди да подкрепим тази ценна инициатива, която е изключително близка до сърцето на „Нестле България“, Петър Стоилов, изпълнителен директор на Нестле България.

Нестле България се включва в „Мениджър за един ден“ като по този начин следва амбициите и ангажимента на глобалната инициатива на компанията „Нестле се нуждае от младите“. С нея компанията желае да помогне на следващото поколение да намери своята професионална реализация в Нестле.  „Нестле се нуждае от младите“ цели да достигне до 10 млн. млади хора по света да имат достъп до икономически възможности до 2030 г., а досега Нестле България  е подкрепило над 12 хиляди млади хора са от 2014 г. насам в техния професионален път – чрез повече от 330 стажантски програми и практики.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай