На яхта в морето връчиха наградите за бизнес и туризъм Bright Awards

Събитието по традиция се организира от Балканската медийна асоциация

На яхта в морето връчиха наградите за бизнес и туризъм Bright Awards | StandartNews.com

Най-бляскавите летни награди за бизнес и туризъм в България Summer Bright Awards традиционно бяха раздадени на яхта в морето, командвана от капитан Стивън Кларк.

Събитието по традиция се организира от Балканската медийна асоциация и със съдействието на Яхт Ренталс БГ и цели да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите компании и марки в страната.

То се осъществи благодарение на генералната подкрепа на д-р Алит Керимов – Дерма Естетик. Съдействие оказаха и туристическата агенция Ocean Travel, живата вода White Water, хотел Мистрал – Несебър, пасти за зъби Сплат, козметика Амира, Ал-Мар парфюми.

Церемонията се проведе и в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми, които по последни статистически данни са над 200 000. Водеща бе Анелия Торошанова от БНР, която блестеше в уникална рокля на дизайнерката Гергана Апостолова.

Summer Bright Awards наградите са подкрепени като инициатива и от Министерството на туризма.

Призовете в категория Туристически обекти/атракциони бяха връчени от генералния директор на БНР Милен Митев. Победители станаха Плаващата къща на язовир Жребчево, Ахмед Хамед за популяризация на египетската цивилизация чрез изложбата на фараоните, която привлича хиляди почитатели в цялата страна, уникалната 36-метрова бяла сцена в град Банско, която целогодишно привлича туристи в града.

Водещата на покана за пътуване на БНР и собственик на сайта Дромомания Магдалена Гигова поднесе Статуетката за туристическа агенция Ocean Travel. Също така и в категория Здраве и красота на доктор Алит Керимов – Дерма Аестетик.

Статуетката за Ентъртейнмънт бе връчена от Карлос Арелано на човекът-глас Красимир Аврамов, който покани всички на 13 септември в Пловдив на голям концерт-спектакъл, озаглавен Български свят.

В категория Мода собственикът на медията Либерта бг Стоян Тончев награди най-известният варненски дизайнер, който отдавна завладя и страната, Красимир Недялков.

Да връчи статуетките на победителите в категория Право на сцената се качи един от най-добрите адвокати в България  Петър Николов

Адвокат тази година стана адвокатката от Бургаската колегия Николета Метева, която е и социално ангажирана и прави много благотворителни събития в града. Призът за Адвокатско дружество отиде при „Кацаров и Иванов“.

Статуетката в категория Стартъп беше връчена от Рокси Рок от Хайлайф на Линда Ким. Тя връчи и приза в категория Хотелиерство на най-новото бижу в Цигов чарк – спа-комплекс Гранде Виста.

В категория Медицина наградите връчи продуцентът и ко-водещ на предаването „Седмицата с Нина и Зий“ по България 24 Зий Ребело.

Първият приз отиде при семейство Батинкови за Топ Хоспитал Сървисиз АД. Втората статуетка в категория Медицина получи Атанас Месечков за социална отговорност чрез проекта му Геника Нюз.

В категория Уелнес и Спа статуетката получи Виктория Спа град Черноморец, тя им бе поднесена от водещия от Канал 0 Марио Ангелов.

В любимата категория на жените – Козметика, призьорите бяха две дами, а статуетките им поднесе редакторът на в-к Марица Иван Кирев.

Първият приз отиде за козметика Амира Парфюмс, а вторият го взе певицата Весела Маринчева за нейния бранд за слънчев тен Mediterranean Glow by VessSun.

В категория храни призът за водата с естествено съдържания на сребро White Water бе връчен от Томас Панайотов от Яхт Ренталс бг.

В категория Обзавеждане и дизайн да връчи статуетката на Тека България Анелия Торошанова покани на сцената Нина Хамилтън, тв водеща и юрист.

В последната категория Строителство, инвестиции и архитектура статуетките бяха връчени от бившия министър и дългогодишен председател на Българската хотелиерска асоциация Валентин Заяков на архитект Калин Панайотов и неговата компания Инпос и за бизнес инвестиция със социална ангажираност на Солар Еко Енерджи.

След церемонията следваше едночасово ди-джей парти с много танци и музика в открито море.

Медийна подкрепа на събитието оказаха - телевизиите България 24, Евроком, Канал 0, Българското Национално Радио, радио Мая, вестниците Стандарт и Марица, онлайн медиите – блиц бг, пик бг, биг5.бг, актуално.ком, либерта бг, дромомания, епицентър, столица бг, уомън бг, будна варна, темида тв, инвестбилд, билайф, бинюз и най-голямото ФБ списание Хайлайф.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай