Запазваме по телефона чадър и шезлонг на плажа

Резервации на чадър и шезлонг директно от къщи

Запазваме по телефона чадър и шезлонг на плажа | StandartNews.com

Нова платформа  за онлайн резервации ще работи от днес по българското Черноморие. Докато сме вкъщи можем да резервираме място на плажа, Трябва само да изберем плажа и съответните чадър и шезлонг. След това влизаме в системата и директно си резервираме място на пясъка, предаде NOVA.

Другият вариант е да отидем на място и по номера на табелите, закачени на всички места, да резервираме. На тях има QR код, който ни показва дали местата са заети, или пък свободни. Заплащането става онлайн през приложението. Целта е оптимизация на процесите за резервиране.

Интернет платформата е разработена в две гледни точки. Едната е за потребителите, а другата - за собствениците на плажовете. Така те ще могат да извършват контрол на запазените места. Допълнително касиерите на плажа също ще помагат на хората, за да не се получава дублиране на резервациите.

Към момента в платформата има въведени над 30 плажа. До следващата седмица се очаква те да бъдат над 50. Новата услугата няма да покачи цената, а дори напротив – би трябвало да я намали. 

„С това приложение се елиминира нуждата от това някой да ви съпроводи до мястото, защото всички чадъри ще бъдат резервирани. Вие ще знаете предварително къде се намира чадърът, който сте резервирали. Всеки ще може да провери, като стигне до чадъра, дали това е неговото място”, каза концесионерът Симеон Цветков, пише БТА

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай