М-Тел пуска безплатни филми и музика

Новите потребители на цифрова телевизия получават пакета Видеоклуб Макс за месец

М-Тел пуска безплатни филми и музика | StandartNews.com

София. От днес до края на септември всеки нов потребител на цифрова телевизия от М-Тел ще може да се наслаждава в продължение на един месец на безплатни филми, сериали и музика, благодарение на допълнителния пакет Видеоклуб Макс.

Видеоклуб Макс включва над 500 заглавия от разнообразни хитови сериали, филми, детски предавания и музика.Той се предлага на всички абонати на цифрова телевизия от М-Тел като допълнителен пакет без дългосрочно обвързване за 9,90 лева на месец.

Всяка седмица към Видеоклуб Макс се добавят нови заглавия. Освен филми и сериали като “Секс до дупка”, „Декстър” и „Трева”, могат да бъдат открити и концерти на световноизвестните музиканти Robbie Williams, Coldplay, Radiohead и Blur.

Още миналата година Мобилтел предложи на клиентите на цифровата си телевизия,  домашна видеотека, която предоставя възможност за избор и наем на над 250 филмови  заглавия в рамките на 48 часа.  Видеотеката се обновява постоянно, като най-новите заглавия в нея са филмите  „Мъжете които мразеха жените”,„Джак и Джил”,„Весели Крачета” 2 и „Шерлок Холмс – Игра на Сенки”.

Освен богат филмов каталог, телевизионната платформа на М-Тел предлага на зрителя редица функционалности, така че той сам да решава какво, кога и как да гледа –телевизонна програма за седмица напред, 72 часов телевизионен архив, до десет часа запис на предавания, пауза и превъртане, напомняне за предстоящо предаване, родителски контрол и други.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай