Петък,

Мобилното банкиране на ОББ с нов дизайн стандарт и достъп до още повече услуги

От: Стандарт -
3837
Мобилното банкиране на ОББ с нов дизайн стандарт и достъп до още повече услуги
A
A
A

Следвайки стратегията си за ускорена дигитализация, Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC, лансира революционни подобрения и нови функционалности в последната версия на мобилното си банкиране ОББ Мобайл. Сред тях са възможността за сигурен достъп до онлайн платформата на ОББ Пенсионно осигуряване директно през ОББ Мобайл, тъмна тема с възможност за цветови настройки на екрана (dark mode), както и преминаване на приложението към дизайн стандартите на КВС Груп. 

С прекия достъп от ОББ Мобайл до онлайн платформата на ОББ Пенсионно осигуряване клиентите имат възможност да следят натрупаните средства по своите пенсионни партиди и да достъпват  всички онлайн услуги на дружеството. Те могат да виждат информация за всички видове фондове, в които участват, договорите, броя дялове, които притежават, тяхната стойност и акумулираната доходност. Достъпът дава възможност на потребителите да видят и движенията по всеки един договор. В отделна секция потребителите могат да се запознаят и с актуалните предложения от партньорите на ОББ Пенсионно осигуряване. Новата функционалност в ОББ Мобайл може да се ползва от всички клиенти на пенсионната компания, които имат регистрация за достъп до онлайн платформа на ОББ Пенсионно осигуряване, без да е задължително да са клиенти със сметка в ОББ.

Друга интересна функционалност е тъмната тема на ОББ Мобайл, с която потребителите вече могат да променят цветовата схема на приложението. Тази функционалност е предпочитана и щадяща зрението при използване на приложението в тъмната част на денонощието. Режимът може да се смени на тъмен лесно, от меню „Настройки“.