Вторник,

Максим Бехар избран за международен доверен партньор на Британската PR асоциация

От: Стандарт -
809
Максим Бехар избран за международен доверен партньор на Британската PR асоциация
A
A
A
  • Уникалното назначение е признание за изключителния му принос към PR индустрията в световен мащаб

Максим Бехар, световноизвестен PR експерт и изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc., бе избран за международен доверен партньор (international fellow) на най-голямата професионална организация в областта на комуникациите - британската PR асоциация PRCA. Той бе признат по единна препоръка на Управителния съвет и генералния директор на PRCA заради изключителния му принос към PR бизнеса в цял свят.

С новото си назначение, Максим ще има ключова роля в асоциацията като ще продължи да допринася за развитието на PR индустрията в бъдеще. Използвайки своя дългогодишен опит и познания в осъществяването на стратегически комуникации и иновативни подходи в бързо променящата се индустрия, Бехар има огромно влияние върху оформянето на PR професията в световен мащаб и до днес.

Той е бивш президент и настоящ директор по международното развитие на Световната PR организация ICCO, и президент на Асоциацията на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария. Бехар е автор на световния бестселър „Световната PR революция“, вписан е в световната PR Зала на славата в Лондон и е отличен с много титли, сред които „Най-добър PR професионалист в Европа“ за 2020 г. и 2022 г. от PR Week.

Максим Бехар сподели, „За мен е голяма чест да бъда назначен за международен доверен парньор на PRCA, най-голямата професионална PR общност в света. Приемам това като логично продължение на неуморната ми работа в няколко световни професионални асоциации и мога да гарантирам, че приносът ми към важната мисия на PRCA ще бъде значителен.“

Асоциацията PRCA е глобален поддръжник на високите постижения в областта на публичните комуникации, фокусирана върху растежа и развитието на индустрията чрез обучения, нетуъркинг и събития, споделянето на добри практики и представянето на таланти. С офиси в Лондон, Хонконг, Дубай, Сингапур и Буенос Айрес, асоциацията представлява повече от 35 000 PR професионалисти от 82 държави по света и апелира към своите членове да се придържат към най-високите стандарти на професионалните и етични практики. PRCA управлява също така Световната PR организация ICCO, която обединява 41 PR асоциации и 3000 агенции в целия свят, както и LG Comms, членския орган за комуникациите на местните власти в Обединеното кралство.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com