Събота,

Магазин на BILLA в Плевен затваря за реконструкция

От: Стандарт -
Магазин на BILLA в Плевен затваря за реконструкция
A
A
A
  • В началото на юли ще отвори отново врати за клиентите на търговската верига с обновен дизайн и модерни удобства за клиентите

На 24 май 2021, магазин от търговската верига BILLA на ул. „Асен Халачев“ 2 в Плевен ще затвори за реконструкция. Очаква се в началото на месец юли отново да отвори врати за клиентите като ги изненада с обновен дизайн, още по-богат асортимент на достъпни цени и каси на самообслужване. Касите на самообслужване са иновация, която набира все по-голяма популярност предвид удобството от бързото минаване през касовата зона, обезпечено  от лесния процес по маркиране на продуктите и проследяване на сметката. Филиалът на „Асен Халачев“ 2 в Плевен ще бъде десетият обект на търговската верига, който ще предлага модерното удобство.

Реконструкцията на магазина е част от мащабна програма на BILLA България, свързана с обновяване на търговските обекти в страната с цел удовлетворяване на най-високите изисквания на клиентите по отношение на атмосфера, асортимент и иновации. В периода на реконструкция, клиентите на BILLA могат да намерят любимите си стоки във филиала на пл. „Свобода“ 25 в града.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички