Лидл предлага всичко за вълшебна Коледа

Веригата излиза с над 250 предложения Deluxe и Favorina за коледните и новогодишните празници

Лидл предлага всичко за вълшебна Коледа | StandartNews.com

Истински вълшебната Коледа се крие в споделените моменти на щастие, заедно с най-близките, затова Lidl предлага над 250 предложения Deluxe и Favorina за празнична трапеза, както и десетки други за създаване на впечатляваща украса и уютна атмосфера у дома, незабравими подаръци и много други. В магазините на веригата в цялата страна потребителите могат да открият всичко необходимо на едно място, за да превърнат Коледа в най-вълшебното изживяване с любимите хора.

В оставащите дни до края на декември специалните предложения в Lidl ще обхванат не само предложения за трапезата, но и за създаването на коледния уют у дома. С тематични серии продукти от любимите марки Deluxe и Favorina, Lidl спестява на потребителите време, което да прекарат заедно с близките си в планиране на един от най-светлите празнични дни.

В следващите седмици потребителите ще могат да направят празниците си още по-сладки с богат избор на щолени по класически коледни рецепти, колекции от шоколадови бонбони, селекции коледни сладки и меденки, както и любимите на децата – коледни календари и шоколадови фигурки Дядо Коледа. Към изненадите, подходящи за по-малките, ще бъдат коледно дръвче от бонбони, музикална кутия с меденки, шоколадови фигурки в картонена къщичка и други. Любителите на изисканата и нестандартна кухня ще могат да се насладят на коктейли от морски дарове, салам с лешници, испански крем от кестени, ньоки с песто, селекция разнообразни сирена и още много. Заедно с празничните изкушения, потребителите ще могат да спестят време и да изберат бързо и лесно и коледно осветление, покривки, арома сетове и ароматизирани свещи, декорация за елха и т.н.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай