Летим от София до Малмьо и Загреб

Летим от София до Малмьо и Загреб | StandartNews.com

София. Пет нови международни линии предлага летище София. От днес столичният аеропорт вече има редовна връзка с шведския град Малмьо. Линията се обслужва от четвъртия самолет Еърбъс А320 на нискотарифната авиокомпания Wizz Air, който ще бъде базиран в София.

Полетите София - Малмьо са всеки понеделник и петък. Самолетите ще излитат от Терминал 1 в 6,05 часа и ще кацат на столичното летище в 11,45 часа. Южното шведско пристанище предлага много удобни връзки с Хелзингборг и Гьотеборг и датската столица Копенхаген. В сряда, 14 май, Wizz Air откри и новата си линия София - Тел Авив. Самолетите излитат от столицата в 6,00 часа всеки понеделник, сряда и петък. От 13 юни Wizz Air започва редовни полети и по линията София - Малта всеки понеделник и петък.

Летище София вече ще има и директна въздушна връзка със Загреб. От 3 юни линията ще се обслужва от нискотарифната Dalmatian Airlines във вторник, четвъртък и събота. От 26 юни между София и Барселона всеки понеделник и четвъртък ще летят самолетите на нискотарифната испанска авиокомпания Vueling Airlines.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай