Лансират инициативата: "Успешни заедно. Развий своя бизнес онлайн"

130 компании ще получат безплатен онлайн магазин и ексклузивни услуги от ИАНМСП, Банка ДСК, Mastercard и Cloudcart

Лансират инициативата: "Успешни заедно. Развий своя бизнес онлайн" | StandartNews.com

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Банка ДСК, Mastercard и Cloudcart обединяват сили в помощ на бизнеса, изправен пред предизвикателството COVID-19, чрез инициативата „Успешни заедно. Развий своя бизнес онлайн“.

Ако дигитализацията на бизнесите доскоро бе препоръчителна за развитието им, то в сегашния контекст на ограничения, тя се превърна в ключова стъпка за оцеляването им затова проектът ще спонсорира 130 избрани участника в стартирането или мигрирането на техния бизнес онлайн – безплатно, с ексклузивен достъп до пакет от преференциални предложения от страна на всеки един партньор на проекта.

Инициативата “Успешни заедно. Развий своя бизнес онлайн“ е движена от общата мисия да подкрепи предприемачите, производителите и търговците в България в условията на кризисната ситуация.

За да получат своя пакет с едногодишен абонамент за онлайн магазин и услуги, представителите на бизнеса трябва да кандидатстват на специалната страница на инициативата в сайта на ИАНМСП, от където могат да се информират и за допустимите за участие наименования и кодове по дейности.

Процедурата по кандидатстване ще стартира на 7 януари 2021 г., а на 6 януари 2021 г. специален уебинар с участието на представители на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Банка ДСК, Mastercard и Cloudcart ще представи подробно инициативата и ще отговори на въпросите на бизнеса.

Участието в уебинара е напълно безплатно и достъпно чрез бърза регистрация тук.

Ето с какво ще помогне всеки от участниците:

ИАНМСП

130 ваучера

за създаване на онлайн бизнес – едногодишен абонамент в CloudCart

CloudCart®

Безплатен пакет

GDPR и документация, SSL сертификат, консултации и преференциални допълнителни услуги

Банка ДСК

Преференциално инсталиране

на виртуален ПОС, обслужване и специална пакетна програма ДСК Онлайн Инфо

Mastercard®

Специална

консиерж услуга за притежатели на бизнес карти Mastercard

Пълна информация за инициативата ще откриете на официалната и страница.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай