Кумецът на Румен Овчаров го закъса. ЧСИ продава три от имотите му

Георги Георгиев развива впечатляващ бизнес при управлението на Тройната коалиция

Кумецът на Румен Овчаров го закъса. ЧСИ продава три от имотите му | StandartNews.com

Частни съдебни изпълнители продават два имота в Слънчев бряг на обща стойност от приблизително 17 млн.лева, собственост на „Пиринска туристическа компания“ АД.

Основен акционер във фирмата е Георги Георгиев, столичен бизнесмен, придобил популярност в публичното пространство като „кума на Румен Овчаров“, съобщава Флагман.

Георгиев развива впечатляващ бизнес при управлението на Тройната коалиция (2005-2009).

Чрез „Пиринска туристическа компания“, Георгиев реализира няколко мащабни проекта, закупи и апетитни парцели, за да строи други, които обаче така и не изпълни.

Два от тези терени се намират в Слънчев бряг. Първият, който сега се продава заради необслужени дългове към ПИБ и НАП, е 14 дка в Слънчев бряг-Юг – източно от ул.“Първа“, на 50-ина метра от плажната ивица. Този терен се продава при начална цена от 10,56 млн.лева. Другият е идентичен, а цената му е 6,292 млн.лева. Той е собственост на фирма „Гео пет М“ АД, където основен акционер отново е Георги Георгиев.

Публикация във вестник „Струма“ показва, че на търг е изваден и още един негов имот – в местността „Бански път“ за 249 хил.лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай