Кредитна карта MasterCard без годишна такса от Алианц Банк

Кредитна карта MasterCard без годишна такса от Алианц Банк | StandartNews.com

Безконтактна кредитна карта MasterCard Standard без такса за издаване и без годишна такса за обслужване за първата година е специалното предложение на Алианц Банк България. В допълнение картата може да бъде освободена от годишна такса за всяка следваща година, при условие че с нея са извършени платежни операции на стойност 5000 лв. за изминалия 12-месечен период. Кредитните карти MasterCard Gold и Business са освободени от такса издаване.

С кредитните карти MasterCard на Алианц Банк България клиентите могат свободно и защитено да се разплащат при търговци, както и да теглят пари в брой при преференциална лихва от 0,57% за първите три месеца от отпускане на кредитния лимит. Благодарение на иновативната технология за безконтактни разплащания, с кредитна карта MasterCard могат да се плащат покупки и услуги безконтактно на стойност до 25 лв. без въвеждане на ПИН код. Всички кредитни карти на Алианц Банк са с предварителна безплатна регистрация за услугата 3D Защита, която осигурява пазаруване в интернет при най-високо ниво на сигурност. Специалната застраховка СЕЙФ КАРД, която се предлага към картите, покрива неправомерно изтеглени суми и плащания с открадната или изгубена карта и разходи за възстановяване на лични документи и ключове.

Клиентите могат да заявят и допълнителна кредитна карта MasterCard по своята сметка на името на свой близък при същите преференциални условия на ползване. Промоционалното предложение е валидно до 31 май 2016 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай