Колко струва да се бракува МПС – говорят експертите

Цената зависи от няколко фактора. Ето кои са те

Колко струва да се бракува МПС – говорят експертите | StandartNews.com

Когато бракувате автомобил, цената, която получавате, зависи от няколко фактора, включително марката, модела и възрастта на вашия автомобил, както и неговия размер и тегло.

Пазарът на скрап също може да варира, както всеки друг пазар, но в последно време изживява сериозен подем и от това може да спечели всеки, решил да се раздели със старо, повредено, ударено или неефективно превозно средство.

Цената се определя до голяма степен от вида и количеството метален скрап, който може да бъде извлечен от вашето превозно средство. Например, автомобилен скрап с много черни метали ще струва повече от тези с по-малко такива метали.

Настоящите пазарни условия също играят роля при определянето на цените на колите за скрап. Когато търсенето е високо и има ограничено предлагане, цените се повишават. Обратно, когато има свръхпредлагане на скрап, цените ще падат.

Поради това е важно да следите пазара и да бракувате колата си във време, когато цените са високи. Това време е дошло, щом сте на нашия уебсайт!

Най-важно е да се доверите на партньор в тази сфера, който светкавично да организира целия процес и да получите най-добрата сума за вашия автомобил за скрап. Ето как може да стане това.

Трябва ли да запазя колата си за скрап цяла или да я предам на части?

Даването на автомобил за скрап е оптимален вариант да се отървете от старо или повредено превозно средство. Ако премахнете части от колата, преди да я дадете за скрап, няма гаранция, че ще можете да продадете тези части на най-добрата цена.

Обикновено е най-добре да оставите колата непокътната и да я бракувате цяла. Това ще гарантира, че ще получите най-добрата възможна цена за металите.

От какво зависи стойността на автомобила за скрап?

Започваме с най-важното, което трябва да знаете по въпроса: цените на колите за скрап са се повишили с приличните 38% в сравнение с юни миналата година.

В тези несигурни времена, когато веригите за доставки все още оказват влияние върху производството на автомобили и търсенето на метален скрап варира, е вероятно цените да се запазят или съвсем леко краткосрочно да спаднат.

За да не изпуснете момента, сега е най-доброто време да бракувате колата си и да вземете лесни пари, докато цените са високи.

Има много фактори, които влияят на стойността на автомобила даден за скрап, като търсенето на скрап и автомобилни части за многократна употреба, както и марката, модела, възрастта, теглото, състоянието и дори местоположението на вашия автомобил.

Когато ни потърсите за оферта, вие ще ни информирате за техническите характеристики на автомобила и ние незабавно ще ви дадем отговор за стойността, която може да получите срещу предаване на колата ви за скрап.

Защо да изберете Екометал Инженеринг ЕООД

Ние от Екометал Инженеринг имаме повече от 20 години опит в изкупуването на автомобили за скрап. Можем да ви помогнем с изкупуване на излезли от употреба МПС – това може да са автомобили, камиони, бусове и други ППС.

Сумата, която може да получите, варира според различни критерии, отнасящи се до автомобила, в порядъка от 300 до 5000 лв.

Изключително важно е да обърнем внимание, че заплащането и издаването на всички необходими документи за бракуване (удостоверение за дерегистрация - служи пред КАТ) става веднага и на място. Ние ще се погрижим и за извозването на вашия автомобил с осигурен безплатен транспорт от удобно за вас място.

Всички предварителни уговорки могат да се направят по телефона, за да получите най-добрата оферта. Ние ви гарантираме коректно и реално ценообразуване и най-добрите цени в България.

Потърсете ни още сега на 0885 771 777 или [email protected].

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай