Сряда,

Как продуктите на Кока-Кола ХБК България достигат до потребителите

От: Стандарт -
280
Как продуктите на Кока-Кола ХБК България достигат до потребителите
A
A
A
  • От производствения център до кварталното магазинче – как продуктите на Кока-Кола ХБК България достигат до потребителите
  • Магията на логистиката и динамичния производствен процес са представени в четвъртия епизод от мини филма на Кока-Кола ХБК България, с който компанията отбеляза годишнините на своите заводи в Костинброд и Банкя

Четвъртият епизод от мини филма, посветен на заводите на Кока-Кола ХБК България в Костинброд и Банкя потапя зрителите в магията на логистичните процеси и тяхната динамика. Експертите от отдел „Логистика“ са главни герои вчетвъртата част на поредицата, която представяпроцесите, през които преминават продуктите, за да достигнат от склада до търговския обект и разкрива емоцията, която самите те са изпитали при първата си среща с любимите си напитки от богатото портфолио на компанията.

Епизодътноси името „Партньори“ и разкрива повече детайли затехнологиите и автоматизирания процесв производствените центрове на Кока-Кола ХБК България, които повишават производителността и позволяват на служителите да се фокусират още повече върху качеството.Епизодът потапя зрителите в магичния процес на производството,  правилното съхранение и навременната доставка до крайния клиент на всички продукти от портфолиото на компанията.Видеото разкрива иповече детайли за успехите набългарския екип в групата на Кока-Кола ХБК по света.Калоян Първов (Ръководител Склад - Производствени центрове) с гордост споделя:„Силните успехи, които постигнахме миналата година, не останаха недооценени и бяхме класирани на трето място през 2020 г. от групата на Кока-Кола Хеленик във всичките 28 държави. Това беше изключително голямо признание за нас и всички колеги го приеха присърце“ и допълва „Пожелавам на себе си и своя екип, през 2021 година първо място“.

Четвъртата част на уникалната продукция отново носи силна емоция и вдъхновение с разказите на някои от хората, които се трудят в производствените центрове в Костинброд и Банкя. Емилия Петрова (Ръководител звено "Складово стопанство", Производствен център Костинброд) разказва за вълнуващата и сериозна работа на отдел логистика и дългия път, който преминава един продукт на компанията, за да достигне клиентите и донесе щастие и удовлетворение на крайния потребител.Галя Марчева (Ръководител отдел "Диспечиране", Производствен център Костинброд) с гордост разкриваза прецизността, с която върши своята работа, като споделя„Целта е не просто да  доставиш продуктите, а да ги доставиш по най-правилния начин“. Слави Славеев (Магазинер "Готова продукция и амбалаж", Производствен център Костинброд) разказва за отговорната работа, която има един складов служител и за внимателнатаподготовка, през която преминава всяка една поръчка преди да бъде натоварена и доставена. Божидар Иванов (Водач мотокар, Производствен център Костинброд) споделя безценните си споменизаначалото на своята кариера и вълнуващия първи път, в който е опитал най-любимата си напиткаКока-Кола.Със сълзи на очи разказва вълнуващата история на своя син, който същоработив Кока-Кола ХБК България. Иван Петров (Ръководител звено, Складово стопанство, Производствен център Банкя) споделя повечеза търпението и прецизността, която изисква неговата работата и за важните задължения, които всеки един от екипа изпълнява безпогрешно, а Огнян Атанасов (Експерт "Логистика - Транспорт Директни", Производствен център Костинброд) си спомня с усмивка за коледната магия и вълнението, което е изпитал преди години, виждайки за първи път Кока-Кола в кварталното магазинче.

Специалният мини филм, с който Кока-Кола ХБК България отбеляза годишнините на своите заводи в Костинброд и Банкя представя част от хората, които се трудят ежедневно в двата производствени центъра, за да достигат продуктите на компанията до нейните клиенти и потребители. Петте епизода в поредицата са вдъхновени от  стратегическите стълбове за развитие на компанията - Портфолио, Професионалисти, Продуктивност, Планета и Партньори. Уникалният мини филм, създадензаедно със студио SPACE DIVE Productions потапя зрителите в магичния процес на производството на техните любими напитки и ги запознава със служителите на двата производствени центъра.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички