Hyundai Motor представи проекта IONIQ

Hyundai Motor представи проекта IONIQ | StandartNews.com

Hyundai Motor обяви по време на изложението в Женева проект IONIQ. Той е дългосрочен, за изследване и развитие, който ще предефинира бъдещата мобилност чрез иновация, подобряване на качеството на живот на клиентите на Hyundai и широката общественост. Началото на проекта е поставено с показването за пръв път на модела IONIQ, който е първият автомобил, предлагащ възможност за избор на три силови агрегата с алтернативно гориво.

„Начинът на живот в условията на бъдещата мобилност, който предвиждаме, включва непрекъснато поддържане на връзка през цялото време на ежедневието ни, без зависимост от ограниченията на времето и пространството," казва Ю Сун Чун, вицепрезидент на Hyundai Motor. „Ние сме решени да превърнем това в реалност, за да може всеки да се наслаждава на по-добър, по-пълноценен живот," добавя Чун.

Чрез проекта IONIQ, Hyundai Motor ще предложат „свобода в мобилността" с помощта на четири ключови направления – свобода за безпроблемен достъп до мобилност, навсякъде и по всяко време, свобода за поддържането на връзка в ежедневието по време на движение, свобода от непредвидени случаи и неудобства и свобода от замърсяване на околната среда и изчерпване на енергийните източници.

Трите основни области на изследвания от проекта IONIQ са насочени към предвиждане на измененията в бъдещата мобилност и проучване на възможни сценарии, разработване на нови видове мобилност в съответствие с промените в обществото и начина на живот на хората и създаване на нови модели на услуги и начини на използване на мобилността, които разширяват ролята и определението на понятието „автомобил".

Като първа стъпка от проекта IONIQ Hyundai Motor представи на автомобилното изложение новия модел IONIQ, работещ с алтернативно гориво, първият в света автомобил, който предлага избор между три двигателя.

„Ние ще продължим да правим големи технологични крачки в различни области, за да осигурим на нашите клиенти свободата и удобството на мобилността и нейното непрекъснато подобряване," заявява Уон-чул Ян, вицепрезидент и ръководител на Центъра за изследвания и развитие на Hyundai.

Чрез проект IONIQ Hyundai Motor планира да намери начини за обединяването на различни технологии и за предлагането на нови концепции за мобилност и услуги, които ще помогнат да се отговори на променящите се нужди и очаквания на обществеността.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай