Huawei стартира стипендиантската програма ICT Talents Training Seeds for the Future

Документи за програмата се подават от 1 октомври до 11 ноември 2022

Huawei стартира стипендиантската програма ICT Talents Training Seeds for the Future | StandartNews.com
  • Документи за програмата се подават от 1 октомври до 11 ноември 2022

На 1 октомври стартира тазгодишната стипендиантска програма на Huawei - ICT Talents Training Seeds for the Future. Целта ѝ, заедно с глобалната програма Seeds for the Future, е да подготви студентите за реалния бизнес свят, да подобри познанията им от технологична гледна точка, но и да обогати лидерските им умения. Програмите са едни от основните социално отговорни кампании на Huawei. С тях компанията откроява най-добрите и мотивирани студенти в областта на информационните и комуникационни технологии и им предоставя нови възможности за развитие.

След успеха на стипендиантската програма миналата година, в която 50 студенти от цяла България получиха стипендии в размер на 2 хиляди евро и преминаха през онлайн обучения, водени от експертите на Huawei. Тази  година компанията ще награди 80 кандидати, участвали в стипендиантската програма Huawei - ICT Talents Training Seeds for the Future, а най-добрите сред тях ще имат възможността да се включат и в глобалната програма Seeds For the Future, чието онлайн обучение ще се проведе в средата на ноември.  Най-изявените ще имат възможност се присъединят на официалната церемония по награждаването за цяла Европа, която ще бъде проведена в Гърция.

Изискванията към желаещите да се включат в стипендиантската програма са следните: да бъдат студенти на възраст до 30 години, да проявяват силен интерес към информационните и комуникационни технологии, и да са готови да придобият нови знания и умения. За да се включат в програмата, кандидатите е необходимо да изпратят CV и мотивационно писмо на [email protected], след което ще получат повече информация и подробни инструкции по имейл. Тази година ще е необходимо студентите да заснемат видео с продължителност до 3 минути, в което да представят разсъжденията си по зададена тема, свързана с новите ИКТ технологии.

Срокът за кандидатстване и изпращане на всички необходими материали е до 11.11.2022.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай