Гуркан Папила стана старши вицепрезидент “Технологии” в tbi bank

Гуркан Папила заема позицията старши вицепрезидент “Технологии” в tbi bank

Гуркан Папила стана старши вицепрезидент “Технологии” в tbi bank | StandartNews.com

Гуркан Папила заема позицията старши вицепрезидент “Технологии” в tbi bank. Основната му цел е да пренесе дигиталното преживяване на клиентите и служителите на банката на още по-високо ниво.

Гуркан Папила има над 24 години професионален опит в различни сектори и е заемал позиции, сред които: IT Operations Manager в Citibank Турция и Израел, Head of Cloud and Security Services в най-големия турски телекомуникационен оператор Turkcell, както и CIO and Digital Transformation Manager в един от най-големите индустриални холдинги в Турция - Eczacibasi.

Тази година Папила получи признанието “Най-добър главен директор Информационни технологии” в Турция, която му бе връчена по време на събитието IDC Turkey CIO Summit.

Старши вицепрезидентът в банката има диплома по “Иконометрия и количествена икономика” от университета в Мармара, както и по “Електронно инженерство” от университета в Истанбул. Папила е любознателна и динамична личност, която се стреми да разширява уменията и знанията си. Доказателство за това е разнообразието от професионални сертификати, които притежава в области като Digital Product Management, Elements of AI, Digital Manufacturing & Design и ITIL Expert.

“Голямата подкрепа, която получих от първия ден, в който пристигнах в офиса на tbi, е само пример за това към какъв невероятен екип се присъединявам. Радвам се да бъда част от организация, която се стреми да предоставя добавена стойност и гладко изживяване на клиента. Виждам, че екипът не се страхува да прави грешки и върви напред бързо, защото има нагласа за постоянно развитие. Освен това виждам много възможности във внедрените банкови технологии, с които можем да надградим и разширим отношенията в стабилната ни партньорска екосистема. Ще разчитаме повече на облачни и агностични технологии и API-First подходи в архитектурата, за да подкрепим устойчивия растеж на tbi.” , споделя Гуркан Папила.

За tbi:

𝐭𝐛𝐢 bank е challenger банка в Югоизточна Европа, фокусирана върху потребителите и търговците. Предоставя финансиране и допълнителни внедрени услуги чрез широка мрежа от phigytal* канали и платформи. Основните пазари на банката са България, Румъния, Гърция, като има дейност и в Германия и Литва. Чрез различни дигитални канали, собствена мрежа от над 200 физически локации и доверени партньорства с близо 20 000 търговски обекта, към септември 2022 г. 𝐭𝐛𝐢 има клиентско портфолио от 2 милиона клиенти и е отпусналa близо 500 000 заеми. Успешният й бизнес модел и фокусиран върху клиента подход доведоха до превръщането на банката в една от най-рентабилните и ефективни финансови институции в Югоизточна Европа.

*От години tbi bank развива своя уникален phygital модел, който съчетава предимствата на широка офис мрежа и богато дигитално портфолио. Много от продуктите и услугите на банката са достъпни през дигиталните канали, но компанията продължава да развива своите офиси, за да бъде близо до своите клиенти във всяко едно отношение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай