Firestone показа първите си всесезонни гуми за ванове и микробуси

Vanhawk Multiseason - първата всесезонна гума на Firestone за ванове и микробуси на европейския пазар, предлага оптимизирана горивна ефективност

Firestone показа първите си всесезонни гуми за ванове и микробуси | StandartNews.com
  • Vanhawk Multiseason - първата всесезонна гума на Firestone за ванове и микробуси на европейския пазар, предлага оптимизирана горивна ефективност;
  • Сертифицирана със зимните маркировки 3PMSF и M + S и с етикет ЕС клас „B“ за мокро сцепление, Vanhawk Multiseason e проектиранa да работи целогодишно при всякакви метеорологични условия.

Firestone, емблематичната марка гуми, известна с устойчивите си и надеждни продукти, днес обяви пускането на първата си всесезонна гума за ванове и микробуси на европейския пазар – Vanhawk Multiseason. Най-новата гума на Firestone, готова дори за зимата и оптимизираща разхода на гориво, е проектирана да работи целогодишно при всякакви метеорологични условия. Vanhawk Multiseason е идеална гума за собственици на малки и средни автопаркове, както и за шофьори на частни микробуси, които търсят интелигентния избор и максимална бизнес ефективност.

Правилният избор за бизнеса

Винаги стремяща се да предостави на клиентите си най-доброто съотношение цена-качество, Firestone разшири портфолиото си гуми Vanhawk с първата си всесезонна гума в сегмента. Vanhawk Multiseason предлага оптимизирана горивна ефективност, постигайки етикет от ЕС клас „C“ за повечето си размери. Това е постигнато благодарение на балансираната твърдост на модела, която осигурява стабилни характеристики при сухи условия, както и солиден пробег.

Проектирана за работа във всякакви времеви условия, целогодишно

С дизайн на шарката на гумата, включващ оптимизирани ръбове и ламели, Firestone Vanhawk Multiseason комбинира своите показатели за горивна ефективност с готовност за зимния сезон. Гумата има сложен дизайн за добро представяне при снежни условия, който е допълнително подобрен, благодарение на процеса на разработка, възползващ се от широко използване на симулации и валидиране в областта. Това се доказва от маркировките на гумата - „тривърха планина със снежинка“ (3PMSF) и „кал + сняг“ (M + S), с които тя напълно отговаря на законовите норми в Европа, свързани с шофирането при зимни условия.

Firestone Vanhawk Multiseason също така постига сертификат от ЕС клас „B“ за мокро сцепление. Високото представяне се дължи на симетричен дизайн на шарката, който прилага надлъжни канали, за да се увеличи максимално отвеждането на водата от контактната зона. Гумата също се отличава с използваната иновативна технология за наноселективни смеси на Bridgestone – Nano Pro-Tech™ за подобряване на ефективността ѝ при мокри настилки и сняг. Тя осигурява по-добра дисперсия на силициев диоксид, който се използва при формирането на гумата.

Силно и надеждно представяне

Разработена в Европа, най-новото попълнение към семейство Vanhawk ще бъде пуснато в избрани размери през октомври 2020 г. С 19 различни размери между 15” и 16”, включително три варианта за автомобили с големи натоварвания (10PR), новата Firestone Vanhawk Multiseason ще покрие 84% от пазара, което означава почти всеки тип лекотоварни автомобили и товари.

Емилио Тиберио, Главен технически директор и Главен оперативен директор на Bridgestone EMIA, коментира старта на Firestone Vanhawk Multiseason: „Firestone винаги се е гордяла с факта, че предлага достъпни гуми, които притежават силни и надеждни показатели. Vanhawk Multiseason, разбира се, постигат това, но с добавена стойност, състояща се в това, че могат да се използват през цялата година дори на сняг и в мокри условия, благодарение на своя цялостен дизайн. Наред с оптимизираната горивна ефективност, гумата е отличен избор за малки и средни автопаркове, които се нуждаят от дълготрайни гуми, които могат да работят при всякакви климатични условия и през цялата година. Firestone Vanhawk Multiseason е тук, за да помогне на нашите клиенти да оптимизират оперативните си разходи и да увеличат максимално ефективността на бизнеса си през цялата година."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай