Fibank е основен спонсор на БФЛА и през 2014 г.

Fibank е основен спонсор на БФЛА и през 2014 г. | StandartNews.com

София. Fibank (Първа инвестиционна банка) ще продължи дългогодишната си подкрепа на Българската федерация лека атлетика (БФЛА) и през 2014 г.

Подкрепата е в унисон с дългогодишната традиция на банката да подкрепя българския спорт и е част от корпоративната социална отговорност на Fibank.

Председателят на БФЛА Добромир Карамаринов благодари на Fibank за подкрепата досега и подари на изпълнителния директор на банката уникален първи номер от отпечатаните нови състезателни номера на БФЛА за 2014 г.
„Изключително се радвам, за подкрепата, която Fibank ще окаже на българската лека атлетика, а също така и на европейското първенство по крос кънтри, които ще се проведе през декември 2014-а в Боровец, заяви Карамаринов.

Г-н Васил Христов, изпълнителен директор на Fibank, коментира: „Банката вече 4 г. е основен спонсор на БФЛА. Да подкрепяме спорта е кауза за нас. Ще продължим и занапред да оказваме подкрепа на българския спорт за да може спортистите ни да постигат достойни резултати, с които цяла България да се гордее."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай