Fanta предизвиква потребителите да тестват уменията си с #WhatTheFanta

Нова интерактивна кампания подканва феновете да разгадаят мистерията около новата вкусова комбинация на напитката

Fanta предизвиква потребителите да тестват уменията си с #WhatTheFanta | StandartNews.com
  • Нова интерактивна кампания подканва феновете да разгадаят мистерията около новата вкусова комбинация на напитката

Fanta обяви началото на #WhatTheFanta - нова интерактивна кампания, предизвикваща потребителите да разгадаят мистерията около новата вкусова комбинация на напитката. Активацията стартира в началото май и ще продължи до 4 септември 2022 г., а в основата ѝ стои чисто ново предложение за българския пазар.

Кампанията се състои от няколко мисии и ще се провежда на официалния сайт на Coca-Cola България и в приложението Coca-Cola App, както и в социалните мрежи на компанията, където ще могат да бъдат открити всички указания. Потребителите имат възможност да се впуснат в новото предизвикателство в ролята на „дегустатори“, които трябва да разкриятчетирите тайни съставки, които стоят зад новия #WhatTheFanta вкус.

Създадена специално за потребителите от поколението Z, които живеят цветно, обичат да преоткриват света и не се боят да опитват нови преживявания и вкусове, лимитираната #WhatTheFanta е вдъхновена от загадъчни вкусове, провокиращи уменията, сетивата и въображението.

Докато се впускат в поредица от мистериозни мисии, безстрашните и любопитни почитатели на бранда имат шанса да спечелят различни награди, сред които дронове, плажни кърпи и куфари, вдъхновени от дестинацията на мистериозния вкус. Цветната напитка провокира феновете да тестват имат ли нужните умения, за да приемат предизвикателството и да разгадаят тайния вкус на #WhatTheFanta.

„Забавлението винаги е стояло в основата на Fanta. Нашата първа мисъл е „как можем да внесем свежест в понякога сивото всекидневие?“.И при стартирането на новата кампания #WhatTheFanta не беше по-различно, защото искахме да намерим нови оригинални начини за взаимодействие с нашите потребители. Знаем, че всеки обича да бъде предизвикван да изследва вкусове и загадки – особено мистериозни, и сега потребителите имат възможност да тестват уменията си“, каза Дора Стрезова-Николова, изпълнителен директор на Кока-Кола България.

Лимитираната #WhatTheFanta се предлага в бутилки от 500 мл. и може да бъде открита в търговската мрежа у нас между май и септември 2022 г. Подробности за кампанията феновете могат да намерятна сайта на Coca-Cola България, както приложението Coca-Cola App (Google Play, App Store).

ЗА THE COCA-COLA COMPANY

Coca-Cola е компания за напитки, предлагаща над 500 марки в повече от 200 страни по света. В допълнение към марката Coca-Cola на компанията, портфолиото включва още AdeS, Ayataka, Costa, Dasani, Del Valle, Fanta, Georgia, Gold Peak, Honest, innocent, Minute Maid, Powerade, Simply, smartwater, Sprite, vitaminwater и ZICO. Компанията непрекъснато развива портфолио си, намалявайки захарта в напитките и предлагайки иновативни нови продукти на пазара. Coca-Cola работи за намаляване на въздействието върху околната среда чрез възобновяване на водни ресурси и насърчаване на рециклирането. Заедно с партньорите си за бутилиране Системата на Coca-Cola e работодател на повече от 700 000 души, както и подпомага с предоставянето на икономически възможности местни общности по целия свят. Повече информация може да бъде открита на www.coca-colacompany.com, както и в Twitter, Instagram, Facebook и LinkedIn.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай