Елена Цветанова е новият изпълнителен директор на Любословие.бг

Към екипа се присъединява и нов автор - Тодор Васев

Елена Цветанова е новият изпълнителен директор на Любословие.бг | StandartNews.com

Елена Цветанова е новият изпълнителен директор на "Любословие.бг".

Тя е управител на изпитателни лаборатории РВС ЕООД- Лаборатории за изпитване на храни, води,фуражи и биологични материали от животни.Участва в редица български и международни мероприятия, свързани с безопасността и качеството на храните.Председател е на Съюза на производителите на комбинирани фуражи  и зам. председател на Сдружението за достъпна и качествена храна. Участва в управителния съвет на Съюза по хранително-вкусова промишленост, където от няколко години издават списание "Храната на 21 век".

Завършила е журналистика в Нов български университет. От 2015 година се занимава с безопасността на храните и фуражите в България. Участва в различни български и международни мероприятия, свързани с качеството и безопасността на фуражите и храните.

Към екипа се присъединява и нов автор - Тодор Васев, магистър по научна специалност Рекламен мениджмънт и визуален брандинг (Бранд мениджмънт) в Нов български университет. Бизнес доброволец и ментор на ученици, студенти и хора, които искат да придобият нова представа за света около тях. Участвал в редица благотворителни инициативи и интервюта, посветени на бизнес иновациите и нетрадиционните похвати в рекламата. Той ще поеме своя рубрика за ИТ, иновации и други актуални технологични теми.

Членовете и екипът на медията на пожелават успех на новото ръководство, авторския екип и на Управителния съвет.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай