Сряда,

ДЗИ с кампания за Черен петък 13-и май

От: Стандарт -
124
ДЗИ с кампания за Черен петък 13-и май
A
A
A
  • ДЗИ предоставя 30% отстъпка от цената на застраховка при злополука „Закрила“ и възможността за участие в томбола за ТОП колона

Поредицата от кампании на петък 13-и, в рамките на които ДЗИ предоставя отстъпка на избрани застраховки за своите клиенти, продължава и през тази година с „Бай, байна Петък 13-и“. За предстоящия петък 13-и през месец май ДЗИ стартира традиционна кампания, която да припомни на потребителите, че най-добрата застраховка срещу лошия късмет е самата застраховка.

Този петък 13-и ДЗИ предоставя възможност н асвоитеклиенти да се възползват от 30% отстъпка от цената на застраховка при злополука „Закрила“ в офиси на ДЗИ, ОББ, чрез брокер или агент. Освен това с регистрация на  www.baibai13.com в периода 03-12.05.2022 г. желаещите да сключат застраховка „Закрила“ от ДЗИ могат да запазят своята отстъпка с индивидуален код, да се включат в томбола за ТОП колона Klipschи да се възползват от намалението до края на месеца.

При успешна регистрацияна  www.baibai13.com потребителите получавати мейл от info@baibai13.com, в който се съдържа индивидуалният код за промоционална отстъпка. При представяне на кода за отстъпка във всеки един канал за продажба на ДЗИ - офиси на ДЗИ, клонове на ОББ, брокери или агенти, клиентите, които отговарят на условията на инициативата, могат да сключат с отстъпка от 30% застраховка „Закрила“. Кодът за отстъпката е валиден за периода след Петък 13-и май до края на месеца. Повече информация за механиката и общите условия на кампанията „Бай, бай на Петък 13-и“ от ДЗИ можете да прочетете тук.

Индивидуална застраховка при злополука „Закрила“ е доброволна застраховка, предназначена за физически лица и осигурявазащита срещу събития в резултат на инцидент или болест, които могат да имат неблагоприятно въздействие върх уживота и здравето на човека. Някои от основните покрития, които включва пакет „Закрила“ са: временна неработоспособност вследствие на злополука; инвалидност над 50% вследствие на злополука; счупени кости и изгаряния и др.

Това е петата кампания на ДЗИ за Черен петък 13-и, с която ДЗИ отпраща лошия късмет, давайки възможност за сключване на застраховка на ексклузивни цени. Кампаниите са сред най-коментираните и награждаваните през последните години в България. Наскоро миналогодишната тематична кампания беше отличена с 2 от общо 5 златни приза в 19 категории от дигиталните награди IAB MIXX Awards.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички