ЧЕЗ с бизнес награда за инвеститор в човешкия капитал

ЧЕЗ с бизнес награда за инвеститор в човешкия капитал | StandartNews.com

Барселона. „ЧЕЗ България ЕАД" грабна сребърната статуетка на международната бизнес награда Stevie в категория „Човешки ресурси", съобщиха от пресцентъра на ЧЕЗ. Наградата е приз за големите постижения на компанията в световен мащаб. Наградата беше връчена лично на Регионалния мениджър, Петър Докладал и Ваня Кънева, Директор Човешки ресурси.

„Компаниите от групата на ЧЕЗ в България са един от най-големите работодатели в страната. Ние осигуряваме работни места на повече от 3800 души в Западна България и Варна. Особено важно за нас е нашите мениджъри и служители да работят в добра среда, да се чувстват високо оценени, да запазят и развиват своята лоялност към отговорностите и ценностите на компанията. Социалната ни програма осигурява редица придобивки за служителите от отделните компании, които да улесняват и обогатяват живота им извън компанията. Нашите колеги преминават през професионални квалификации и допълнителни обучения, които им позволяват да прилагат своите професионални умения по най-ефективен начин, за да се постигне удовлетвореност от работата и още по-добро обслужване на нашите клиенти", каза Петър Докладал.

Отличието е ценно международно признание за професионализма и усилията на Дирекция „Човешки ресурси", за добре развитата политика за управление и развитие на мениджърите и служителите на компанията.

За 2013 г. журито от 250 ръководители на световни компании са оценили над 3300 кандидатури, от над 50 държави.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай