Вторник,

Бизнесдама се разделя с ролс-ройса си, ЧСИ го продава

От: Стандарт, колаж trafficnews -
3733
Бизнесдама се разделя с ролс-ройса си, ЧСИ го продава
A
A
A

Луксозен автомобил "Ролс-Ройс" е пуснат на търг от частния съдебен изпълнител от Пловдив Драгомира Митрева. Колата е част от имуществото на бизнесдамата Десислава Авакум Ванн. Заради дългове обаче срещу нея е заведено изпълнително дело, а автомобилът става обект на публична продан, за да може с парите от продажбата да се изплатят задълженията ѝ към кредитори, съобщава трафикнюз. 

Началната цена, от която ще започне наддаването за автомобила, е 176 000 лева. Черното бутиково возило притежава бежов черен салон, а първоначалната му регистрация е през 2012 година. Справка в сайтовете за продажба на автомобили втора ръка, показва, че цената е повече от ниска. Цената на "Ролс-Ройс" от 2008 започва от 400 000 лева. 

Бизнесдамата Десислава Ванн е съдружник във фирмата "Бостън Прайвит Инвестмънтс" ООД със седалище в Бургас, а до скоро е била и управител на "Ванн Ентитис" ЕООД. Няма еднозначна информация с какво се занимава компанията ѝ, но според информацията Търговски регистър предметът на дейност е вътрешна и външна търговия, консултантска дейност и услуги, туристическа дейност, търговско посредничество, маркетинг, реклама, дизайн, продуцентска и издателска дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон. 

Десислава е родена в България през 1972 г., но е гражданка на САЩ и постоянният ѝ адрес е в Тексас. Вероятно неплатените ѝ задължения са към пловдивска фирма, тъй като изпълнителното дело е заведено в Пловдив. 

Търгът за автомобила ѝ ще продължи до 24 март. Има ли мераклии да си купят ролс-ройса ще стане ясно на 27 март, когато в сградата на РС-Пловдив в присъствието на явилите се наддавачи ще бъде обявено името на купувача.

 


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com