BILLA България отвори свой трети магазин в град Добрич

Веригата инвестира близо 2 209 000 лв. в обекта и разкрива 30 нови работни места

BILLA България отвори свой трети магазин в град Добрич | StandartNews.com
  • Веригата инвестира близо 2 209 000 лв. в обекта и разкрива 30 нови работни места

Днес, 9 декември 2021 г., BILLA България откри нов магазин в Добрич, разположен на бул. „Добруджа“ №4, в непосредствена близост до централната част на града. Той отваря врати в навечерието на предстоящите празници, съобразен с концепцията за предоставяне на мaĸcимaлнo yдoбcтвo при пазаруване и пo-дoбpa paбoтнa cpeдa. Инвестицията в обекта възлиза на стойност близо 2 209 000 лв. и обезпечава разкриването на 30 нови работни места. По този начин, успоредно с прилагането на своята стратегия за експанзия и развитие, веригата насърчава социално-икономическото развитие на областта. 

Кметът на община Добрич, Йордан Йорданов, поздрави BILLA България и нейния екип: „Градът ни показва, че е отворен към инвеститорите и подкрепя бизнеса. Затова и съм щастлив, че днес заедно с BILLA отбелязваме откриването на още един обект на веригата в града. Наша задача е да осигурим стабилност, предвидимост и спокойствие на бизнеса и заедно да насърчаваме професионалната заетост в Добрич и региона, и развитието на Общината.“

В новооткрития обект клиентите ще открият богато портфолио от над 9 600 артикула. Сред тях са продукти от собствените марки на веригата – „Българска ферма“, Clever, BILLA и BILLA Premium, свежи плодове и зеленчуци, отгледани по програмата „BILLA Градини“, и редица предложения с местен произход. Всички те се отличават с високо качество на достъпна цена. Специализиран кът с жива бира ще зарадва ценителите на пивото и ще ги изненада с отличен вкус.

Магазинът съчетава изобилието от родни продукти със съвременни удобства и дигитални решения в отговор на високите очаквания на модерния потребител. Една от ключовите политики на BILLA България се основава на комфортната атмосфера и модерен облик на обектите в цялата страна. Тя намира място и тук, под формата на 4 на брой каси на самообслужване и електронни етикети. Иновативните каси предоставят възможност за бърза и лесна организация на покупките и самостоятелно проследяване и плащане на сметката, при спазването на всички мерки за безопасност. Етикетите с дигитални дисплеи, разположени под всеки артикул, пък дават пълната информация за името на продукта, производител, грамаж и цена. 

„През последните няколко години, Добрич се развива с все по-бързи темпове. Това е и основна причина, която ни мотивира да вземем решение за разкриването на трети свой филиал в града. Щастлив съм, че днес празнуваме неговото откриване. С тази инвестиция, BILLA утвърждава близките си отношения с Общината и ѝ оказва подкрепа, чрез разкриването на 30 нови работни места“, сподели Николай Петров, Главен оперативен директор на BILLA България.

Новооткритият филиал утвърждава енергоспестяващи решения и иновации, които превръщат пазаруването както в по-бързо и приятно преживяване за потребителите, но и в по-екологично такова, с внимание към опазването на природните ресурси. Изграждането на обекта е част от стратегията на търговската верига за навлизане в малките и средни населени места, която ѝ позволява да бъде по-близо до потребителите и да предлага по-богато разнообразие от предложения на достъпни цени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай