Бащата на Хасан и Ибрахим: Не са дисквалифицирани

Бащата на Хасан и Ибрахим: Не са дисквалифицирани  | StandartNews.com

Бащата на Хасан и Ибрахим - Дениз Игнатов, заяви в ефира на БНТ, че двамата не са дисквалифицирани от престижното състезание "Американ протеже" в Карнеги хол, каквато информация се тиражираше вчера.

Игнатов отрече да е публикувал в интернет клиповете от изявата им в Съединените щати, които предизвикаха скандал. Строгите правила на "Карнеги хол" забраняват разпространението на снимки и видео от изпълнения по време на състезанието.

Бащата на талантливите музиканти заяви, че е готов да предостави пълен отчет на средствата, които държавата отпусна за концерта на момчетата в "Карнеги хол".

"Хасан и Ибрахим не са дисквалифицирани, защото няма никакво отношение за това, дали някой е качил някакъв материал или не, ние и това не го знаем, не го видяхме, но когато получихме писмо, бяхме помолени записът да бъде изтрит. Ние веднага се помолихме на човека, който го е качил, търсихме, но не можахме да намерим материала, писахме в страницата на децата, ако ни уважавате да изтриете това нещо, за да не бъдат дисквалифицирани децата. Това не означава, че като сме взели 20 000 долара, аз трябва да ги изхарча всичките, моята мисия е децата ми да участват в колкото се може повече конкурси и да забия българското знаме на колкото се може повече места", заяви Дени

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай