A1 продава сгъваемия Samsung Galaxy Z Flip

Новото бижу на Samsung вече може да бъде закупено на цени от 99,99 лв. на месец с тарифен план А1 One Unlimited 5XL

A1 продава сгъваемия Samsung Galaxy Z Flip | StandartNews.com
  • Новото бижу на Samsung вече може да бъде закупено на цени от 99,99 лв. на месец с тарифен план А1 One Unlimited 5XL

След дълго очакване започнаха и официалните продажби на Samsung Galaxy Z Flip – първият сгъваем смартфон на Samsung с разгъване тип мида (флип). Устройството, което беше представено на бляскава церемония на 11 февруари заедно с новите флагмани от S20 серията на Samsung, вече може да бъде закупено от А1.

Oще при представянето му, елегантният дизайн и високотехнологичните решения в този модел привлякоха вниманието. Затова стартът на продажбите беше очакван със засилен интерес от страна на любителите на бранда.

Samsung Galaxy Z Flip става второто устройство със сгъваем дисплей в портфолиото на А1, след обявения по-рано през февруари Samsung Galaxy Fold. Именнo Z Flip обаче е първото устройство, чийто дисплей се сгъва вертикално, благодарение на което се отличава сред останалите предложения към момента.

Станаха ясни и цените на Galaxy Z Flip. Най-изгодният вариант за закупуване на устройството на изплащане е с тарифен план A1 Оne Unlimited 5XL, като дължимата месечна сума за устройството при това положение е 99,99 лева. Пълният списък на цените на устройството с тарифни планове на изплащане, както и в брой, може да бъде открит на страницата на онлайн магазина на А1.

Техническите характеристики на Samsung Galaxy Z Flip впечатляват не по-малко от дизайна му. Част от потребителския интерфейс на Z Flip е уникален за Galaxy серията на Samsung, като е разработен специално за сгъваем смартфон. Това позволява на приложенията на устройството да работят както и когато устройството е отворено напълно, така и когато дисплеят му е прегънат. Сред иновациите на потребителския интерфейс е и т.нар. многозадачен режим, с който дисплеят може да се раздели на 2 части, всяка от които да визуализира различно приложение.

Въпреки компактните размери на Galaxy Z Flip, от Samsung са успели да вградят достатъчно мощна батерия в устройството. Капацитетът ѝ от 3300 mAh подсказва, че тя може да издържи с едно зареждане цял ден, дори при интензивно използване от страна на потребителите.

Новото предложение на А1 щe зарадва и почитателите на високите технологии с мощен процесор. Samsung Galaxy Z Flip работи със Snapdragon 855+, а вградената му памет е 256GB. Налични са още двойна основна камера с два 12-мегапикселови сензора и 10MP селфи камера.

2020 година изглежда ще мине под знака на сгъваемите смартфони, като се очаква А1 да предложи и нови модели в обозримо бъдеще.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай