150 служители на Мтел полагат доброволен труд

150 служители на Мтел полагат доброволен труд | StandartNews.com

София. Повече от 150 доброволци от Мтел ще вземат участие в инициативата „Дни на доброволчеството 2013". Служителите ще положат доброволен труд за трети път, като сега ще помогнат за почистването и облагородяването на 10 обекта. Сред тях са Борисовата градина в София, столичната Зоологическа градина, природен парк „Златни пясъци" във Варна и други.

„Дни на доброволчеството" е съвместна инициатива на фондация „Помощ за благотворителността в България" и Американската търговска камара, като в предходните й издания са се включили близо 200 служители на телекома. Инициативата цели да обедини значителен брой служители от различни компании в страната, които заедно да полагат доброволен труд в полза на социални домове, архитектурни паметници и околната среда.

През 2010 година телекомът разшири обхвата на традиционните доброволчески инициативи, като обедини фирменото доброволчество с тийм билдинг. Мтел беше първата компания, която даде възможност на служителите да общуват в извънработна среда и същевременно да помагат за развитието на обществото. Доброволческите инициативи на компанията са в помощ на хора в нужда и за опазване на българската природа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай